|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() לברוני אכן סוג של אלוהים,ולענין קאי נראה לי היחיד שיוכל לערער(בשנים הקרובות) על המסה שקולמן היה עולה לבמה
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מעריץ של פיל ולברוני באותה מידה ואני אובייקטיבי לחלוטין - פיל נראה כרגע יותר טוב מלברוני בשיאו
![]() ![]() לא היו דברים כאלה בהיסטוריה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפרופורציות קצת מטושטשות בגלל שפיל יחסית חטוב מאוד וקאי סוחב הרבה נוזלים לגבי רגליים אין בכלל מה להשוות בינם אבל לפיל יהיו את הזרועות הכי טובות בהיסטוריה בעוד שנה בערך הולך להיות מאוד מעניין השנה
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה ובגדול. לקאי יש מותן ענקית ואמות לא משהו, הידיים שלו בmm נראות מוזר.
פיל מושלם, הוא פשוט בליגה אחרת |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח לא לאאאאאאאאאאאאא אתה לא אמרת את זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תן לי להירגע רגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח איפה אתה חייי בנאדם איפההההה ![]() ![]() ![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי ThE HummeR, 17-08-09 בשעה 16:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
פיל היט לא כזה רחוק מהשיא של לברנוי... ולפי דעתי הידיים של היט' יותר טובות משל לברנוי בשיאו.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מביא לך תמונות של קיווין שהוא חטוב מת מול פיל שהוא באוף סיזן וקיווין לא רואה אותו בגודל! יקח לו כמה שנים טובות להגיע לרמה של קיווין. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא רואה אותו בגודל? זה אשליה של חיטוב. גם מבחינת מסה נטו, בהופעה האחרונה של פיל הית באופסיזן הוא יותר גדול מקווין בתחרות . אתה רואה את הדבר הזה? עכשיו תוסיף לזה 15 קילו של שריר, ושיפור משמעותי בחזה ובגב זה הולך להיות מר אולימפיה 09. ועד כמה שקווין היה ענק, לדעתי הוא הבודיבילדר ה-3 הכי טוב בהיסטוריה, הידיים של פיל יותר טובות(הכי טובות אי פעם בלי ספק), הגב והרגליים גם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואיך לעזאזל אתה אומר שהוא יותר גדול ופתאום אתה רושם עוד 15 קילו ? אתה לא יכול לקרוא לזה הידיים הכי טובות בהיסטוריה מול איך שרוני נראה בשנים 99-01.. נ.ב זה יותר מ-15.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() איפה אתה חי? אתה צריך קצת להתאפס... פיל היט' עושה שינויים אדירים כל שנה... ובאולימפיה הראשונה שלו הוא כבר קטף את המקום השלישי... הוא משתפר פלאים והחלק החזק אצלו זה ללא ספק הידיים. כרגע לברנוי בשיאו יותר מרשים אבל מבחינת הידיים אין מה לדבר בכלל... הידיים של היט' זה דבר נדיר.
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
58 ס"מ.. פיל היט לא מגרד את זה אפילו. |
|
![]() |
![]() |