|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() נו, אז עכשיו יצא מחקר שאומר שחלב מזיק לגוף, ומחר יצא מחקר שסותר וככה זה יחזור על עצמו עד לא יודע מתי חחח אין לזה סוף ולא יהיה לזה
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בלי שקראתי את המחקר, ובלי שהתעמקתי במה חלב עושה לגוף, זה היה לי ידוע שהוא מפוצץ בהורמונים, וגם הפרות, מזריקים להם כל מני חומרים שהם יפיקו יותר חלב, ואנחנו שותים את כל זה אז מן הסתם שלא צריך לבקות על חלב שנשפך!! חלב טרי מפרה "טבעית" אין שום בעייה איתו... אפשר לשתות ליטרים ממנו.. אלה החומרים שהאדם מכניס, אם אלה שלא בריאים לגוף שלנו...
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל ראשי
|
![]() מצטרף למשה היקר, זאת דעה אישית של בן אדם ללא קישור למחקרים יש כל הזמן טבעונים וחבריהם שמפרסמים כתבות שכאלה את הביסוס מאחוריהם עדיין לא מצאנו...
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() משה לו רק אלפא אלקלאיד 17 היה קיים במוצרי חלב, החברות יכלו לתסף בכמה הורמונים שירצו (כל עוד הם אנאבוליים
![]() ולפותח הנושא להביא מאמר מגמתי שלא מגובה בשום צורה רצינית מאתר ששם לו למטרה להתנגד למוצרי חלב לא נראה לך קצת מוזר?!
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() מחקר חדש - בנץ' פרס מסוכן לפוריות..
Bech press: A new research finds out that the bench press is a DEADLY thing! when you pressing the pounds with you arms, your dick getting samller and smaller at every press! when your dick is reaching 3cm, he will explode !! author: שקר כלשהו * רואים ? גם אני חיברתי מחקר... עכשיו בנץ' פרס זה מסוכן.
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תכלס ככה זה, רואים משהו באנגלית, לא ממש שמים לב מה המקור, על מה בדיוק מדובר, מה נבדק, סימוכין או לא, ויש מסיקים מסקנות... (שכמובן שוות לתחת)
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: גויאבות, מישמיש... ירקות, פירות.
|
![]() ציטוט:
אתה לא יודע מה הידע של מי שכתב את זה בכלל איך אתה מסיק שזה נכון.
![]() |