|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() P-a-n-1-c אין ספק שאת הטעמים המוצלחים ביותר בתחום השוקולד כבר טעמת אבל יש עוד כמה דברים שאתה יכול לנסות שאני אישית אהבתי מאוד:
1) ניצ'רס בסט שוקולד (ממש ממש טעים!) 2) אירון טאק קזאין שוקולד פאדג' (אם יש לך עודף תקציב אז הוא טעם מאוד מוצלח) 3) אופטימום קרם עוגיות (דומה מאוד לצמפיון אבל בכל זאת יש קצת משהו שונה בטעם וגם אתה מקבל חתיכות עוגיות קטנות!)
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אני מתלבט בין הבננה לבין השוקולד מרשמלו. אני רוצה משהו שקשור בשוקולד כי אני מאוד מאוד אוהב שוקולד ובבוקר עם הש"ש לא יודע עד כמה יצא טוב הבננה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() או שאתה יכול ללכת על אחד הטעמים שהיו לך כבר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הוא לא מגעיל כל כך אבל הוא לא משהו (אני גם חולה על שוקולד כמוך ..) אתה מזמין או הולך לחנות? מה שאתה קונה אני קונה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וואלה אחי טעמת שוקולד מילקשייק? זה בן :):):):) סמיך כזה אשכרה מילקשייק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
בכל אופן,טעמתי מאופטימום רק את הקרם עוגיות והשוקולד מרשמלו בין 1-10.. שוקולד מרשמלו-6 קרם עוגיות-8.5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() אני מ1-10 קרם עוגיות צ'מפיון 9 שוקולד מילקשייק 10 מוקצ'ינו 7 רציני את השוקולד מילקשייק ממש ממש אהבתי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני מתלבט בין הקרם עוגיות של צמפיון לבין התות בננה של ABB התות בננה אף אחד פה לא התלהב אני רואה..אבל זה נשמע טוב יש למישהו תגובות עליו? |
|
![]() |
![]() |