|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
|
![]() ציטוט:
יש פה חלק מהאנשים שהם קצת רזים מדי והם באים בשביל לפתח קצת גוף, להתנפח קצת, לא כל מי שבא לפורום הוא מישהו שרוצה ליהיות מר ישראל הבא. יש כאלה שכן ויש כאלה שלא, ואל תשחק אותה גבר, יש הבדל בין לדעת לקבל תגובות לעיניין אפילו שזה לא מה שציפית לבין לקבל תגובות של ילדים בני 9 אפילו שהם גדולים. זה פשוט מסריח. אני רוצה לראות אותך מפרסם פה תמונה שלך, ומישהו, מאיזשהי סיבה פשוט רושם לך "איכס" ככה, במילה אחת, וזה קרה פה, וזה פשוט מגעיל, תקבל אתה הודעה כזאתי כמו "גבר".. אני מנייק אם זה לא יוריד לך את המוטיבציה למצב שאתה רוצה להפסיק להתאמן. אין פה בכינים, זה שאמרו לו פה איכס, לא התבכיין, לא אמר כלום, פשוט התעלם, אז אל תשחק אותה פה.. יש צורה להגיד דברים, לא כמו מסריחים להתחיל להשתין פה על כולם רק ביגלל שהם מתאמנים יותר זמן והם יותר גדולים... "לא להתבכיין" נו... עוד אחד... שאנשים יגיבו בצורה יפה, ואז דבר על הבכיינים....
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תגיבו רק כשיש לכם הערה בונה שאתם באמת חושבים שתעזור לזה שמופיע בתמונות. לדוגמא "תתחיל לעלות במסה וכו..." ולא "ישחיף מגעיל תאכל משהו"
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() היו פה באמת תגובות מגעילות אם הבן אדם לא נראה טוב יש להגיב ויש להגיב
ולא להגיד דברים שבכוונה ישיפלו וירדיו את ביטחון אבל מצד שאני יש כאלה שנעלבים פה מסתם שטות.. אומרים להם את האמת בצורה יפה והם לא מוכנים להסכים עם המציאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אני מעלה לפה תמונות אני רוצה לקבל תגובות מאנשים שאני מכיר ומעריך בפורום. ורק לתגובות האלה אני אתייחס
![]() |