|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אתה יודע שאני מעריך אותך ומכבד אותך,אבל אתה לא עושה לעצמך כבוד עם תגובות כאלו. ומישל הפסיד למישהו שהיה 20 קילו פחות ממנו ,אבל גם היה אחד המתחרים הכי טובים בקטגורייה הזאת בעשור האחרון.
![]() |
![]() |
#3 |
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009
כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי
|
![]() אני לא מעריך ולא מכבד אותך ואת זה אתה יוודע אתה בא ללמד אותי על כבוד יה מטומטם טוב תשמע אני אהיה בנאאבא אני טס לכמה ימים תשתדל להגיע לשם אנחנו נדבר פנים מול פנים ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
ארבל מפרגן לך עמרי מפרגן לך ואתה תוקף את שניהם בלי שום קשר למה שאמרו. תסתכל על עצמך טוב טוב ,אתה הגעת בשייפ מצויין לתחרות. אבל הרגליים שלך חלק חלש מאד ביחס לרגליים של מישל ולכן הפסדת . ואם אתה שם את עצמך לנצח אתה תסתכל טוב על מה שאמרו פה ועל הפירגון שנתנו לך ותקח את זה לשנה הבאה.. אף אחד לא שופט אותך לרעה, אף אחד לא אמר מילה רעה עלייך ובכל זאת . אתה תוקף אנשים וקורא להם מטומטמים? האשם, תרגע... הפסדת, וזה בסדר. רק תדע להפסיד בכבוד.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה כבר מנסה להוכיח שאפשר להצליח ולהתפרסם גם בארץ אז לפחות תנסה לא לבנות תדמית של חמום מוח בנאדם
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() בן 30 ועדיין לא יודע לדבר ולהתנסח, כנראה שלא בטעות נפלת לתחום הזה כאשר לא צריך לדעת יותר מלהרים סתם ברזל ולצאת בתחתונים על במה ולזקור פיטמות, הא וכן צריך לסבול בדיאטה אבל אתה טיפש אז כנראה זה עובר לך בסבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עם כמה שאתה מנסה לקדם את הספורט הזה ברדיו , בעיתונים ובכל מקום אחר אפשרי, אחרי תגובה כזו אתה הולך 1000 צעדים אחורה...פשוט עצוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |