|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
תעשה לי טובה. זה לא עניין של נרתע וכנ"ל לגבי ההודעה המטופשת על מוצאי שבת או הגולש שטוען שהוא מפחד כי אחד המתחרים מאיים, או שבגלל שאבא חושי זה שם שמעורר בכם חלחלה, או שהדר יוסף מזכיר לכם את האקסית שעשתה לכם צרות. בחייאת רעבאק, רוב האנשים נכנסים לפה מתוך שעמום, או בגלל שיש להם ""גליק" קטן לחדר כושר, כזה שכעבור לא הרבה זמן יתפוגג ויוחלף בתחביב אחר, כלב, חתולה, היגואנה או מועדון המעריצים של מדונה. לכן זה לא "יתחיל" מפרגון ולא "ייגמר" בשום דבר. יש כת קטנה ומסורה שעוסקת בזה, והשאר גולשים בפורומים. כך זה גם ימשיך להיות. כאן סיימתי לדון בנושא הזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואללק אתמול הייתי איפשהו עד 9 וחצי ומשם רצתי הבייתה התלבשתי וטסתי לתחרות חבל שראיתי רק את הדקות האחרונות ולא הספקתי ללראות את הכול
נקווה להגיע לנאבא עם מישהו גר בר''ג ויכול לעזור לי להגיע אני ישמח
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ובכללי מה אתה מיתנשא על אנשים פה אז היתחרת כמה פעמים בחיים שלך..סבלת בחיטוב ובייבוש..מישהו הכריח אותך לעשות את זה? נערך לאחרונה על ידי Logout, 24-08-09 בשעה 10:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הוא רוצה שלא יהיה לנו חיים, כמו שלרוב המפתחי גוף אין. את האמת? בארץ רובם מסכנים ואני לפעמים מרחם עליהם, בלי לפגוע באף אחד כזה או אחר אבל יש אנשים שלא כל החיים מסתובבים סביב חזה עוף ודאמבלים. ההשפעה שלכם כל כך חזקה שיש כאן אנשים שלא יוצאים בסופי שבוע ולא מדברים כבר עם חברים שלהם כי הם רוצים להגדיל את היד קידמית שלהם, ההשפעה הזו רעה ולא פלא שחלק מההורים לא תומכים בתחום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אתה זורק הצהרות בלי לברר בכלל אם יש הגיון. הכי קל להפוך הכל לשיטחי, רק צריך להקטין קצת ראש. כמו להגיד שכדורגל זה 22 טמבלים רצים אחרי כדור
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מקצין ואתה מגעיל . רוב מפתחי גוף חיים הרבה יותר טוב ממך , כנראה שאתה לא יודע מה זה להוציא 20 אלף שקל בחודש על תזונה וחומרים , זה המשכורת ששתי ההורים שלך ביחד לא מרווחים , אז שמור על הפה שלך ותן לאנשים לעשות את מה שהם אוהבים .
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואנה אתה חתיכת מטומטם איך העלית לי תפיוז............... מצאת תפורום לכתוב בו את זה........ פיי יא אללה כוסומו איזה אנשים.......................
![]() |