|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() Nitro ידידי,
אני לא מדבר כלל על מהירויות ספיגה אלא על ניצולת החלבון ע"י הגוף, לדוגמא: אם תאכל חזה עוף, הגוף יפרק רק אחוז מסויים מהחלבון לח. אמינו לעומת נגיד דגים בהם יש חלבון שמנוצל הרבה יותר טוב ע"י הגוף. שארית החלבון שלא מנוצלת עלולה להכנס למאגר השומנים בגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר שטויות ללא ביסוס. מה שאתה אומר לא קיים,אין כזה דבר שהגוף לא מנצל את החלבון בגלל המקור שלו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מפקח ראשי
|
![]() היי,
חושב שזה יסייע לך ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2009
הודעות: 1,870
גיל:: 19
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
אתה בכלל יודע מה זה ערך ביולוגי? בטבלה של הארדקור ניתן לראות שלביצה יש ע"ב של 94, שזה אומר שהגוף יפיק ממה יותר חומצות אמינו לעומת עדשים שהגוף לא יפיק מהם את כל חומצות האמינו כמו מהביצה (גם אם הם היו חלבון מלא). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2009
הודעות: 1,870
גיל:: 19
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 814
גיל:: 8
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
__________________
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אין שום קשר בין זה לבין הפיכת החלבון לשומן. וזה לא אמור לעניין פה אף אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2009
הודעות: 1,870
גיל:: 19
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
ע"ב הוא כמות חומצות האמינו שהגוף יספוג, ולא כמות ח"א שיש במאכל. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
||
![]() |
![]() |