|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובות.. אשמח לעוד תשובות ועצות מעוד אנשים כדי לבחור את הכיוון הטוב והמומלץ ביותר..
תראה, כמו שאמרת, זה ברור שאני חדש ולא בידיוק בעניינים של פיתוח גוף וכו.. בגדול אני גם לא רוצה או מעוניין להיות באלדי-בילדר או להתנפח.. אני רוצה רק לחטב את הגוף, יש הבדל.. לא רוצה לדבר במונחים של "מייקל לואיס" וכאלה, אבל הכיוון הוא להעיף את אחוזי השומן ולפתח קצת שריר מחוטב, לא יותר מידי ובלי להתנפח.. נכון שצריך לעבוד על כל הגוף אין ספק.. אבל אני חושב שקודם כל צריך לעבוד על היסוד אתה כבר קפצת לתוכניות אימונים ועניינים, כשאני עדיין מנסה להבין את הנושא הראשון ומה העקרונות שלו.. את המאמרים המדוברים לא מצאתי ואשמח לקבל לינק.. ושוב, אני פחות מבין במושגים של פיתוח גוף ותרגילים ורוצה קודם כל לדעת איך מורידים את אחוזי השומן עוד לפני שמפתחים את הגוף עם האימונים וכו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תמונה מהיום, בלי אימון..
האמת שקצת פחות חשוב לי לדעת כמה אחוזי שומן יש לי.. ברור לי שזה מעל מה שצריך להיות כדי להשיג גוף מחוטב ולכן אני שואל מה צריך לעשות כדי להפחית וכמה צריך להפחית.. דרך אגב אני אחרי הורדה של 10 קילו בערך, חזרתי בעצם למה שהייתי לפני כן פחות או יותר.. עליתי ושוב ירדתי והפעם אני רוצה לשמור על זה ולקחת את זה צעד אחד קדימה ולכן הגעתי לכאן להתייעצות ואשמח לשמוע מגוון דעות.. http://img30.imageshack.us/img30/7466/p04090916219.jpg |
![]() |
![]() |