|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() עדיף לחם לבן או פסטה...
סוכר לבן מאוד לא מומלץ בכללי. אני לא בדיוק זוכר למה, אני חושב שזה בגלל שזה מעמיס על הגוף בכמויות כאלה גדולות כי הגוף לא בנוי ליצר את האנזים הרלוונטי בכאלה כמויות אבל אני לא בטוח לגבי זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() לא הכי כדאי..
עדיף 500 מל חלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() יש לך טעות ירדן...חלב נספג לעט..
מה שכן מקפיץ אינסולין מעולה למרות ספיגתו העיטית יחסית שם המאכל gi ביחס ללחם לבן gi ביחס לגלוקוז רמת ה-gi הסר הכל חלב 3% שומן 39 27 נמוכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מפקח ראשי
|
![]() ציטוט:
אבקת חלבון עצמה גורמת להקפצה של האינסולין, ככה שאנחנו מתעסקים בשטויות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 4,563
כללי:: 179\95
גיל:: 21
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() |
![]() |
![]() |