|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תיכנס למחשבון bmr ותכפיל פי 1.2 זה אם אתה לא מתאמן אירובי ו\או אנאירובי זה התחזוקה שלך,
לאכול מעבר = השמנה, עליה בשומן. לאכול בדיוק = לאכול ניטרלי, בתחזוקה, שמירה על המשקל הקים, לאכול פחות = נכנס לגירעון קלורי שלילי, ירידה במשקל. האם תרד שריר או שומן? אתה תרד גם וגם, וגם נוזלים. אבל ההמלצות: א. אם אתה אוכל פחות מהניטרלי\התחזוקה שלך. ב. אתה אוכל מספיק גרמים של חלבון פחמימה ושומן בהתאם למשקל הגוף שלך, האימונים האירוביים והאנאירוביים שלך (לאכול גם מספיק קלוריות זה חשוב) וממקורות איכותיים וטובים. גם חשוב שתרגיש שבע. ג. במשקל שלך ובהתאם לכמות הפחמימה שתאכל ביום [בגרמים] אתה לא חייב העמסה, מקסימום תצא לניטרלי אם וכאשר תיתקע. ד. חיטוב - אומר להוריד אחוזי שומן ולשמור על מאסת השריר = מינימום איבוד שריר, את זה משיגים ע"י התזונה (אמרנו מספיק חלבון וגם מספיק פחמימה) וגם אימונים אנאירוביים, לתת גירוי לשריר. בנוסף, אל תעבור את הגירעון המקסימאלי, אל תעשה דיאטת כסאח. אם אחוז השומן שלך הוא 16%, כפול 85-87, תחשב כמה קילו של שומן טהור נטו זה יוצא. תכפיל את מספר הקילו של השומן הטהור והנקי נטו כפול 69 +-, זה ייתן לך את המקסימום גירעון שאתה יכול להיכנס אליו בלי לאבד שריר. אבל גם אם תיכנס לגירעון סביר ולא תאכל מספיק חלבון (וגם לא תתאמן כמו שצריך) אתה תאבד שריר. תשלב הכל ביחד, תבנה תפריט בהתאם לערכים, תכלול פחמימה חלבון שומן וויטמינים מינרלים וסיבים תזונתיים (פירות ירקות וכו') דאג לפחמימות מורכבות (אם אתה אוכל אורז ולחם אז שיהיו מלאים, או לחם קל) דאג לכולסטרול וכו' |
![]() |
![]() |