|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: סוס עצבני שלא כדאי להתעסק איתו
עוסק ב:: רכוש צהל
חדר כושר: go active
|
![]() האמת, בהתחלה חשבתי שזה סיפור יפה עד שסיימתי לקרוא.
הבחור שקוע כולו במראה החיצוני, ואף את מעידה שאת שומרת על כושר בשביל לשמור על המראה החיצוני עבורו. מי שמתגאה שהחזיק 3 מהצד ומכר לך סיפור אחר, מי שרוצה להיות חשפן ו"רגיל" שרודפות אחריו זה אחד שממשיך לספר לך סיפורים על אהבה. הבחור בעניין של סקס לא אהבה. מה שלא הצלחת לראות עד היום, תגלי בעוד 10 שנים. כך או כך, הלוואי ואני טועה. מאחל לכם בריאות ואושר. זאת אחת התגובות שהכתבה שלך גרמה....אני מקווה שאשתך לא קורא את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
איך אתה לא מתבייש? מי אתה שתיכנס בין שני אנשים נשואים יא מנוול??? חתיכת חסר חיים זבל.. אמרת משהו שהוא נכון, אבל אתה בכלל לא יודע כלום, כמו שאנטון כתב למעלה, המדיה משנה את מה שאמרת ועושים מה שימשוך יותר קהל. אז אתה בא להגיד לאישה שנשואה באושר לאחלה גבר שאוהב אותה שהוא רוצה אותה רק בשביל סקס??? תתחבא מאחורי השם הבורר, כי אתה חתיכת אפס עלוב. ואם המנהלים פה מכבדים את עצמם, אז על טיל צריך להעיף אותך - ומיד!!! תתבייש לך, קנאי!!!!!!
![]() |
![]() |
#3 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
הקנאה של האנשים איזה צרות עין .
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
סלח לי אבל אתה משוחד בלשון המעטה..תגיד אם אתה כל כך פתוח אז ספר לנוו משהו שאנחנו לא יודעים כמו למשל על הניטיות המיניות שלך.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני דופק בתחת קוקסינלים כמוך אבל אל תספר לאף אחד.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
קנאי אני ממש לא כי אם הייתי נשוי תאמין לי לא הייתי עושה כזה עוול לאישתי במיוחד שיש להם גם תמונות בערום שאני לא אפרסם אבל תגיד לי אתה זה מקדם את הספורט? בקשר לבושרי אני יודע שאתה כועס אבל הגוף שלו באמת כמה רמות מעלייך אז מה תתאמן תתמיד אוליי בעוד 5 6 שנים תראה כמוהו.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
לא שיניתי את דעתי, אמרתי שהייתי מוריד את עניין הסקס אבל אני לא יודע מה באמת נאמר ומה החליטו לכתוב, חוץ מזה אם היה בא לי לכתוב על אישתי דברים הרבה יותר חמורים לא הייתי רוצה לשמוע את הדעה שלך ושל אפסים כמוך. ולגבי בושארי, אתה יכול להמשיך וללכלך, אני מאוד מכבד אותו והסכסכנות שלך תוביל לשום מקום, אוקיי, אני לא אגיע לרמה שלו גם עוד 10 שנים, מבסוט? ילד טמבל..
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מה זה תצטער על איך שדיברת, אין לך מושג כמה. אני לא צוחק, אני לא בן אדם רגוע, אני לא מאלה שיוותרו לך. אתה צריך להיות אלוהים כדי שאני אילחץ. אל תדאג, אני כבר אברר מי זה "הבורר".
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
כללי:: רגוע עד לקריזה
עוסק ב:: עצמאי
חדר כושר: כרגע,מחוץ להישג ידי...
|
![]() ציטוט:
![]() ברצינות די אנשים למה לעשות הכל שחור והכל מכוער , הבנאדם משקיע ואוהב את הספורט מגיע לו רק תשועות , אגב יצא לראות אותו הוא נראה גדול יותר במציאות .... ב ה צ ל ח ה !!!
חי את היום אוהב את הלילה אין כמו לילה במיטה ! יש מקומות בודדים . הרשמו עכשיו --------------------------------------------------- מי שלא חווה אכזבה לא יודע מהו ניצחון ! נערך לאחרונה על ידי שחר, 22-09-09 בשעה 00:11. |
|
![]() |
![]() |