ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 10-10-09, 15:48   #1
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
פורסם במקור על ידי danielml צפה בהודעה
העניין הוא שככל שיש לך יותר משקל על המוט+תאכל המון המון המון=היפרטרופיה מרבית
תרגילים כמו הנפות לצדדים לדוגמה הם תרגילים אסטטים שאנשים עם גנטיקה טובה אפילו לא יצטרכו(בשלב מסוים כן צריך בלי קשר לגנטיקה,ששאתה מתאמן מתקדם אפשר לעבוד אסטטית) אבל כל עוד אתה מתחיל תתמקד בלהתחזק ולפתוח ולקדם בסיס כמה שיותר רחב בתרגילים הבסיסיים
היה בינינו הסכם לפני כמה זמן לא ?

תכבד אותו בבקשה.

כי בינינו , אתה לא בפוזיציה ללמד אותי כלום....
אם אני צריך שמישהו יפליץ משפטים מספר יש לי את שגורזאזא
לא צריך 2 שוגרזאזא .
ישן 10-10-09, 16:05   #2
Sugarzaza
IsraelBody VIP - חבר יהלום

שלח הודעה דרך ICQ אל Sugarzaza שלח הודעה דרך MSN אל Sugarzaza

ציטוט:
פורסם במקור על ידי holy_templar צפה בהודעה
תוצאות מירביות, משמע יותר משקל על המוט ?
תוצאות מירביות זה אומר כל מטרה אתלטית שאתה רוצה להגיע אלייה. הרכב גוף, ביצועים, בריאות וכו'.

Patience + Persistence = Progress. (Bill Starr, The Strongest Shall Survive)

Sugarzaza מנותק  
ישן 10-10-09, 15:49   #3
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

אבל צורם לי להעין שמדברים שטויות
DanielML מנותק  
ישן 10-10-09, 15:49   #4
Holy_Templar
מנהל הפורום

הסמל האישי שלHoly_Templar

חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar

ציטוט:
אתה צודק

סייג לחכמה שתיקה.
ישן 10-10-09, 16:42   #5
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
גם לי, אז בבקשה תפסיק

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 10-10-09, 16:50   #6
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי galsh צפה בהודעה
זה כמו שמישהו עכשיו יצוץ פתאום ויכתוב "אני מעל ל100 קילו על שלושה אחוזי שומן, אני הכי גדול בפורום", אתה תאמין לו בלי תמונות? אני לא חושב.
אוקיי אז אתה לא תאמין לו, גם אני לא אאמין למען האמת. אז? מה אתה מנסה להוכיח?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
צודק, לכן צריך לא לפסול, להבין את ההיגיון שעומד מאחורי כל דבר
ובסוף לעשות את ההחלטה שלך
בדיוק זו הסיבה שאני לא פוסל את הדרך שלכם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sugarzaza צפה בהודעה
הנקודה שאין הגיון מאחורי תכניות פיצולים ואותיות, אין שום התייחסות לפרמטרים וויסות שלהם לאורך תקופת או התייחסות לרמת המתאמן ומי שעושה את התכניות האלה זה אנשים שלא הבינו שצריך הגיון באימונים בשביל תוצאות מירביות
להגיד שאין הגיון בכלל זו שטות מוחלטת. אני מתקדם מעולה מאז שהתחלתי abcd, עכשיו תבוא ותגיד שהייתי יכול להתקדם יותר. לי טוב עם ההתקדמות הנוכחית, ככה שהתוכנית שלי חסרת הגיון לחלוטין - היא לא. והיו עוד לא מעט חברי פורום שעלו בצורה מדהימה מפיצולים ושלא נדבר מחוץ לפורום. בקיצור אתה טיפוס אטום ועיוור לכל מה שלא חופף לדרך שלך, ואני בטוח שאתה לעולם גם לא תנסה פיצולים כי אתה לא מסוגל להעלות על דעתך שאפשר להתקדם איתה בכלל.

ציטוט:
צורם לי העין שילד בן 15 שעדיין לא החליט באיזה הקבצה הוא במתמטיקה ואנגלית מתקן אותי על דברים שאני עושה יותר מ4 שנים... זה לא אומר שאני אומר לך "שתוק ילד".
Scylla מנותק  
ישן 10-10-09, 20:17   #7
galSH
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות

ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
אוקיי אז אתה לא תאמין לו, גם אני לא אאמין למען האמת. אז? מה אתה מנסה להוכיח?
אני לא מנסה להוכיח שום דבר, אני רק מנסה להסביר לכם למה זה מעצבן שאנשים זורקים מספרים באוויר מבלי לגבות את עצמם.
ישן 10-10-09, 22:24   #8
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי terminater135 צפה בהודעה
אתה אומר 700 סטים לכל דבר.
אתה סתם הולך לקיצוניות וזה חבל.

תוכנית fbw שלי לדוגמא כוללת 2 סטים לכל שריר קטן (יד קדמית, יד אחורית, כתפיים ובטן) ו 4 סטים לשריר גדול (חזה,גב ורגליים).

זה יוצא 20 סטים בסך הכל,
שזה ממש לא קרוב ל700.
תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
ותשובה אין לך אני מניח...
תשובה למה?

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?

נערך לאחרונה על ידי Tapit, 10-10-09 בשעה 22:27.
Tapit מנותק  
ישן 10-10-09, 22:31   #9
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על abcd בכלל, אני מדבר על ab עם כמות סטים כמו בabcd.

תשובה למה?
פה אני מסכים איתך.
כבר ראיתי תוכניות של מאמנים שנתנו למתאמנים לעשות 3x10 על כל המכונות, ותוכניות כאלה באמת לא יגרמו למישהו לגדול או להתחזק, אבל תוכניות fbw או ab הן מצוינות למתאמן המתחיל אם הן בנויות טוב ולפי המטרות שלו.
ישן 11-10-09, 01:51   #10
hypertrophy
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית

הסמל האישי שלhypertrophy

עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
אה, ואני לא מדבר על abcd בכלל, אני מדבר על ab עם כמות סטים כמו בabcd.

תשובה למה?
אוקיי אבל לא על זה דיברנו.....
אתם משווים תכניות םיצול טובות ל5*5
הרי אם מדריך אקראי בארץ יכתוב למתאמן מתחיל תכנית עם נפח נמוך היא תהיה ליצנית [אם הוא בכלל יבין את הכוונה של נפח נמוך] אז על כך אין וויכוח
מה שכן יש וויכוח זה על תכניות הגיוניות למטרות שונות ואתם חייבים להפסיק ללכת עם הראש בקיר כי זה מתחיל להיות אידיוטי כמו לנסות לדבר עם טרוריסט מהאל קעידה על שלום עולמי

You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do!
לפניות, שאלות, בקשות, המלצות, תלונות - ליחצו כאן.
hypertrophy מנותק  
ישן 11-10-09, 03:35   #11
Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Vadjio צפה בהודעה
דארק אחי, אתה בהחלט צודק בהרבה מהדברים שאמרת, השאלה היא מה טוב למי ומתי...
להוסיף פרפר אחרי הבנץ' יכול להיות רעיון מצוין לאדם שהבנץ' שלו ברמה של מתקדם למטרת פיתוח הגוף, אבל תוכנית abcd עם 4 סוגים של כפיפות מרפקים לילד בן 16 שמתאמן חצי שנה זו ליצנות לשמה. .
מי אמר שכל מי שעושה פרפר אחרי בנץ' בוודאות אין לו בנץ' ברמה של מתקדם?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי galSH צפה בהודעה
אני לא מנסה להוכיח שום דבר, אני רק מנסה להסביר לכם למה זה מעצבן שאנשים זורקים מספרים באוויר מבלי לגבות את עצמם.
תתעצבן.

מה אתה רוצה שאני אגיד? עלית עלי אני מרים מקל של מטאטא עם ניירות טואלט בצדדים אבל 2 גלילים כל צד?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dark_Muse צפה בהודעה
ובהקשר למאמר שדניאל הביא, יש תשובה די ברורה לכל העניין הזה. אנשים שרוצים להיות מאסיבים, יצטרכו לעשות דדליפט וסקוואט בסופו של יום. אנשים שרוצים גוף ממוצע של דוגמנים (ניקח את מייקל לואיס לדוגמא), יוכלו להסתפק בתרגילים קלים יותר.
הטבע של בני אדם היא להגיע לפתרונות בדרכים הקלות ביותר. אם מישהו מצליח להשיג את המטרה שלו מבלי להתאמץ יותר מדי, למי זה בדיוק מפריע שיש "אנשים ענקים שיותר חלשים מהאדם הממוצע ברחוב" - העיקר שטוב להם שהם ענקים...
יש לי חברים שלא מעניין אותם רוחב ולהיות גדולים ומאסיבים והחלק גוף האחרון שמטריד אותם זה רגליים. בשביל מה לחפור להם על דדליפט וסקוואט? לא כל מתאמן רוצה להיות גדול. ולפעמים המתאמנים שרוצים להשיג גוף דוגמני, אחרי זה מדרדרים לדארק סייד של המתאמנים האמיתיים.

ובאמת למי אכפת מהחוזק? BB זה מראה. PL זה חוזק.

[quote=Tapit;928290]תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :]
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD.
QUOTE]

אתה שוכח שקיימים גם ABCD עם כמות סטים פרופורציונלית ויעילה.
Scylla מנותק  
ישן 10-10-09, 16:52   #12
moo
חבר פעיל

הסמל האישי שלmoo

שלח הודעה דרך MSN אל moo

אתה מתקדם בabcd כי אין מה לעשות אתה מרים כבד + אוכל
אבל זה לא סותר שאין היגיון בתוכנית
הגיון אומר לך היום אתה עושה x ובעוד חודש y כדי שתשיג z
זה הגיון

תסביר לי מה ההיגיון לעשות גם בנצ' וגם פלייס וגם לחיצה בשיפוע ?
אין הגיון, אתה יכול לעשות רק בנצ' וזהו
moo מנותק  
ישן 10-10-09, 18:37   #13
DanielML
Banned

כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב

מה עם חלוקות עפ"י תנועה(כמו שביל סטארר מציע אאל"ט או לפי משיכה/דחיקה)?
DanielML מנותק  
ישן 10-10-09, 18:41   #14
terminater135
חבר פעיל

ציטוט:
מה עם חלוקות עפ"י תנועה(כמו שביל סטארר מציע אאל"ט או לפי משיכה/דחיקה)?
מה ביל סטאר מציע?
ישן 10-10-09, 21:19   #15
Eyeseen
חבר פעיל

כללי:: דור
חדר כושר: Gym Club
שלח הודעה דרך MSN אל Eyeseen Send a message via Skype™ to Eyeseen

סוף סוף נושא נורמלי שלא התדרדר לויכוחים מיותרים

ישר כח חברים !
Eyeseen מנותק  
ישן 11-10-09, 15:20   #16
Sugarzaza

הגיון מדהים, חבל שאתה לא מבין מה זה דומס וממה זה נובע. זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. בדוגמא שלך למשל, אפשר להניח שנפח העבודה היה יותר גבוה מהרגיל וטווח החזרות היה יותר גבוה, אז זה יכול לגרום באימון או שניים הראשונים להרגשה כזו ואז לעבור. בכל מקרה אתה לא אומר פה כלום.

Bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל. למרות שלאחרונה יש תכניות יחסית לא רעות על עקרונות דומים כמו hst למשל, אז לא הייתי אומר שלא עושים אלא עושים משהו יחסית דומה. הדברים הדומים הם ליניאריות, בלוקים ודילואדים, סקוואט/דדליפט כל אימון, 2-3 סטים אקרוס לכל שריר וכו'. אבל בכלליות יש למפתחי גוף בעיה, הרוב הם האחוזון היחיד שעדיין לא מודע לתיאוריית הdual factor בעוד שכל העולם משתמש בה שנים בשביל לגרום למתאמנים מתקדמים לגדול ולהתחזק וזה בעיה

Sugarzaza מנותק  
ישן 11-10-09, 15:27   #17
Dark_Muse
חבר פעיל

הסמל האישי שלDark_Muse

כללי:: מדריך כושר

ציטוט:
הגיון מדהים, חבל שאתה לא מבין מה זה דומס וממה זה נובע. זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. בדוגמא שלך למשל, אפשר להניח שנפח העבודה היה יותר גבוה מהרגיל וטווח החזרות היה יותר גבוה, אז זה יכול לגרום באימון או שניים הראשונים להרגשה כזו ואז לעבור. בכל מקרה אתה לא אומר פה כלום.

Bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל. למרות שלאחרונה יש תכניות יחסית לא רעות על עקרונות דומים כמו hst למשל, אז לא הייתי אומר שלא עושים אלא עושים משהו יחסית דומה. הדברים הדומים הם ליניאריות, בלוקים ודילואדים, סקוואט/דדליפט כל אימון, 2-3 סטים אקרוס לכל שריר וכו'. אבל בכלליות יש למפתחי גוף בעיה, הרוב הם האחוזון היחיד שעדיין לא מודע לתיאוריית הdual factor בעוד שכל העולם משתמש בה שנים בשביל לגרום למתאמנים מתקדמים לגדול ולהתחזק וזה בעיה

" זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. "

ההגיון שלך לא רק מדהים, הוא פשוט אדיר ומהשובחים שנראו בעולם. לך תלמד מה זה doms ותנסה לענות לי אז טוב?
Dark_Muse מנותק  
ישן 11-10-09, 16:20   #18
Scylla

ציטוט:
bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל.
שמע כאן יצאת באמת באמת כמו הילדי זבי החוטם כאן. אין לך חוצפה פרחח בן 19 להגיד על מקצוענים שעשרות שנים בתחוםועם מאמנים שעשרות שנים בתחום ולהגיד שהם לא עשו שיעורי בית? ראית את האולימפיה האחרונה? נראים לך אנשים שהתאמנו בצורה לא נכונה?

מאחל לך כל טוב עם הגישה שלך ויום יבוא תבין שאתה לא צודק בהכל.
Scylla מנותק  
ישן 11-10-09, 16:41   #19
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hypertrophy צפה בהודעה
אוקיי אבל לא על זה דיברנו.....
אתם משווים תכניות םיצול טובות ל5*5
הרי אם מדריך אקראי בארץ יכתוב למתאמן מתחיל תכנית עם נפח נמוך היא תהיה ליצנית [אם הוא בכלל יבין את הכוונה של נפח נמוך] אז על כך אין וויכוח
מה שכן יש וויכוח זה על תכניות הגיוניות למטרות שונות ואתם חייבים להפסיק ללכת עם הראש בקיר כי זה מתחיל להיות אידיוטי כמו לנסות לדבר עם טרוריסט מהאל קעידה על שלום עולמי
גלשתי קצת מהנושא כדי להמחיש את הבעיה בחדרי כושר בארץ, כי ביינתים נותנים למתאמנים ab ליצניות ולא תכניות בנפח נמוך.
ציטוט:
שמע כאן יצאת באמת באמת כמו הילדי זבי החוטם כאן. אין לך חוצפה פרחח בן 19 להגיד על מקצוענים שעשרות שנים בתחוםועם מאמנים שעשרות שנים בתחום ולהגיד שהם לא עשו שיעורי בית? ראית את האולימפיה האחרונה? נראים לך אנשים שהתאמנו בצורה לא נכונה?

עוד פעם אתם נעלבים מביקורת?
Bj penn הוא אלוף הufc במשקל קל כבר די הרבה זמן, אף אחד לא מצליח להזיז אותו משם.
עד לפני שנתיים בערך חלק מהאנשים פה התאמנו יותר קשה ממנו.
הוא התאמן נכון?
מקווה שאנשים יקחו 2 דקות להבין תדוגמה ולא ינבחו עלי.

שכול המישפחה שלך תמות אמןןןןןן תקבל שווווץ יהומו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr_Nos צפה בהודעה
חחחחחחחחחחח וואי איזה הזוי זה..
אני במכון עובד פתאום בא אליי איזה זקן אחד אומר לי אתה מתלהב עכשיו וזה אבל שתגדל יהיה לך בולבול קטן (אני בן 17) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
יש איזשהו אמת בדבריו או שזה סתם מיתוס של תימנים?
Tapit מנותק  
ישן 11-10-09, 19:24   #20
Sugarzaza

ציטוט:

יש לך עוד הרבה ללמוד

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dark_muse צפה בהודעה
כל פעילות שהגוף אינו רגיל אליה, שדורשת עומס מסויים, תעשה doms (אם זאת ריצה\משקולות\להרים טלויזיה).
אם זאת, גם כשאתה רגיל לעשות פעילות מסויימת תחת עומס גדול (כמו למשל, קירוב אופקי בכתף), אם תשנה מרכיב מאוד פשוט באותה תנועה, כמו למשל החלפה של מוט במשקולות, אתה תקבל doms (ברמה יותר גדולה משינוי מספר החזרות ).
יש גם הוכחות שdoms קשים יותר נוצרים בכיווצים אקסצנטרים (שזה די תומך בטענה של קרעים בסיבי השריר, שכן מדובר בהתכווצות תוך כדי התארכות השריר).

התאוריה היום אומרת שדומס קשורים להרס תאי שריר שבעקבות כך נוצר תהליך דלקתי. לא צריך שום גירוי מסויים כדי לקבל את האפקט הזה, צריך משהו שהגוף אינו רגיל אליו ועומס "חריף" שהוא אינו רגיל אליו(ובגלל זה גם אין לדומס קשר ליעילות האימון וכביכול לגיוון).

אם התאוריה הזו נכונה, והתאוריה שאומרת שהיפרטרופיה זאת תגובה לעומסים שנוצרים על סיבי השריר, אז אולי יש סיבה לעשות פרפר אחרי בנץ' למי שרוצה היפרטרופיה.
אגב, היה מאמר פעם שפורסם כאן שנאמר בו שתרגילים מבודדים יכולים לתרום עוד 20% להיפרטרופיה. לצערי שכחתי מי רשם אותו (אולי לייל? :x) אבל זאת סיבה מספיק טובה שעונה לשאלה של moo אם למישהו יש מטרה של פיתוח גוף.

אני שואל כי אני מחפש תשובה, לא כי אני יודע בוודאות. אם לחיצת חזה מספקת 100% עבודה של שרירי החזה מכל הבחינות האפשריות, זה מוזר לי שאם אני אעשה פרפר, אז יכאב לי, כי זאת אותה תנועה והגוף אמור להכיר את העומס הזה (וההגיון אומר שבעצם יש כאן משהו אחר, בגלל זה הגוף מגיב בדומס).
יש לך עוד הרבה ללמוד

Sugarzaza מנותק  
נושא נעול