|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תכבד אותו בבקשה. כי בינינו , אתה לא בפוזיציה ללמד אותי כלום.... אם אני צריך שמישהו יפליץ משפטים מספר יש לי את שגורזאזא לא צריך 2 שוגרזאזא .
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תוצאות מירביות זה אומר כל מטרה אתלטית שאתה רוצה להגיע אלייה. הרכב גוף, ביצועים, בריאות וכו'.
#3 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() אבל צורם לי להעין שמדברים שטויות
|
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]()
#5 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
צורם לי העין שילד בן 15 שעדיין לא החליט באיזה הקבצה הוא במתמטיקה ואנגלית מתקן אותי על דברים שאני עושה יותר מ4 שנים... זה לא אומר שאני אומר לך "שתוק ילד". |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אני לא מנסה להוכיח שום דבר, אני רק מנסה להסביר לכם למה זה מעצבן שאנשים זורקים מספרים באוויר מבלי לגבות את עצמם.
#8 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD. תשובה למה?
נערך לאחרונה על ידי Tapit, 10-10-09 בשעה 22:27. |
||
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כבר ראיתי תוכניות של מאמנים שנתנו למתאמנים לעשות 3x10 על כל המכונות, ותוכניות כאלה באמת לא יגרמו למישהו לגדול או להתחזק, אבל תוכניות fbw או ab הן מצוינות למתאמן המתחיל אם הן בנויות טוב ולפי המטרות שלו.
![]() |
#10 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אתם משווים תכניות םיצול טובות ל5*5 הרי אם מדריך אקראי בארץ יכתוב למתאמן מתחיל תכנית עם נפח נמוך היא תהיה ליצנית [אם הוא בכלל יבין את הכוונה של נפח נמוך] אז על כך אין וויכוח מה שכן יש וויכוח זה על תכניות הגיוניות למטרות שונות ואתם חייבים להפסיק ללכת עם הראש בקיר כי זה מתחיל להיות אידיוטי כמו לנסות לדבר עם טרוריסט מהאל קעידה על שלום עולמי
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 | |||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
מה אתה רוצה שאני אגיד? עלית עלי אני מרים מקל של מטאטא עם ניירות טואלט בצדדים אבל 2 גלילים כל צד? ציטוט:
ובאמת למי אכפת מהחוזק? BB זה מראה. PL זה חוזק. [quote=Tapit;928290]תבין, אין לי בעיה עם ab/fbw נורמלים, אני עושה כרגע ab בעצמי, אבל אתה יודע טוב מאוד שהרוב המוחלט של המתאמנים עושה תכנית פיצולים ליצנית, ונחש מאיפה הם הביאו אותה? מהמדריך בחדר כושר שבטח יודע יותר טוב מאיתנו :] אה, ואני לא מדבר על ABCD בכלל, אני מדבר על AB עם כמות סטים כמו בABCD. QUOTE] אתה שוכח שקיימים גם ABCD עם כמות סטים פרופורציונלית ויעילה. |
|||
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מתקדם בabcd כי אין מה לעשות אתה מרים כבד + אוכל
אבל זה לא סותר שאין היגיון בתוכנית הגיון אומר לך היום אתה עושה x ובעוד חודש y כדי שתשיג z זה הגיון תסביר לי מה ההיגיון לעשות גם בנצ' וגם פלייס וגם לחיצה בשיפוע ? אין הגיון, אתה יכול לעשות רק בנצ' וזהו |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() מה עם חלוקות עפ"י תנועה(כמו שביל סטארר מציע אאל"ט או לפי משיכה/דחיקה)?
|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה ביל סטאר מציע?
#15 |
חבר פעיל
|
![]() סוף סוף נושא נורמלי שלא התדרדר לויכוחים מיותרים
ישר כח חברים ! |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() הגיון מדהים, חבל שאתה לא מבין מה זה דומס וממה זה נובע. זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. בדוגמא שלך למשל, אפשר להניח שנפח העבודה היה יותר גבוה מהרגיל וטווח החזרות היה יותר גבוה, אז זה יכול לגרום באימון או שניים הראשונים להרגשה כזו ואז לעבור. בכל מקרה אתה לא אומר פה כלום.
Bb מקצוענים לא עושים אותה כי הם לא עשו את שיעורי הבית שלהם בתחום הזה וחבל. למרות שלאחרונה יש תכניות יחסית לא רעות על עקרונות דומים כמו hst למשל, אז לא הייתי אומר שלא עושים אלא עושים משהו יחסית דומה. הדברים הדומים הם ליניאריות, בלוקים ודילואדים, סקוואט/דדליפט כל אימון, 2-3 סטים אקרוס לכל שריר וכו'. אבל בכלליות יש למפתחי גוף בעיה, הרוב הם האחוזון היחיד שעדיין לא מודע לתיאוריית הdual factor בעוד שכל העולם משתמש בה שנים בשביל לגרום למתאמנים מתקדמים לגדול ולהתחזק וזה בעיה
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
" זה לא מעיד על הרס תאי שריר. זה פשוט אומר שעשית משהו שאתה לא רגיל אליו. " ההגיון שלך לא רק מדהים, הוא פשוט אדיר ומהשובחים שנראו בעולם. לך תלמד מה זה doms ותנסה לענות לי אז טוב? |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
מאחל לך כל טוב עם הגישה שלך ויום יבוא תבין שאתה לא צודק בהכל. |
|
![]() |
![]() |
#19 | |||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
Bj penn הוא אלוף הufc במשקל קל כבר די הרבה זמן, אף אחד לא מצליח להזיז אותו משם. עד לפני שנתיים בערך חלק מהאנשים פה התאמנו יותר קשה ממנו. הוא התאמן נכון? מקווה שאנשים יקחו 2 דקות להבין תדוגמה ולא ינבחו עלי.
![]() |
![]() |
#20 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט: