|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() ארבל אני מאוד תופס מהידע שלי אבל לפעמים אתה פשוט מפתיע אותי. סקוואט זה מלך התרגילים, אי אפשר להסתדר בלעדיו בשום דרך. להתאמן בתוכנית אימונים בלי סקוואט זה כמו לגור בדירה בלי ריצפה.
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כמאמן אני נתקל בעשרות אנשים שלא מסוגלים (לפחות לא בשלבים הראשוניים שלהם בחדר כושר) לבצע סקוואט חופשי.בגלל זה אני אומר לכם תרדו מהעץ,יש מלא טייפקאסטים של מתאמנים ולא כל שיטת אימונים מתאימה לכולם.
![]() |
#3 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
אפשר בכיף להתחיל ב3 סטים של לחיצה ואח"כ קצת סקוואט משקל גוף מתקדמים למוט ואחר כך אפשר להתחיל לשים משקל. תרגול וטכניקה עם הזמן לשם ייעול וביצוע סקוואט נכון (ותמיד שאני רושם משהו אני מדבר על המתאמן הממוצע,בלי אנשים פצועים או בעלי מוגבליות כאלה ושונות) ובשביל הפרוטוקול בחיים לא הייתי נותן סקוואט למתאמנים בגילאי 13-14-15 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה אם אתה מתכוון לאנשים עם מגבלות זה סיפור אחר
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() בשביל מה אתה חושב מכשירים כמו סמית' מיועדים ?לאנשים שלא יכולים לעשות תרגילים חופשיים מסויימים מסיבות שונות,זה שהרבה מתאמנים מודרנים הם קוקסינלים ולא רוצים לעבוד קשה זאת אופרה אחרת ,אבל בגלל זה אני אומר תרדו מעץ,רוב המתאמנים בחדר הכושר מגיעים למאמן עם פציעות קודמות או בעיות קודמות,בגלל זה לרוב בונים תוכניות שנראות מטופשות או חלשות מדי,אבל בסופו של יום הכל תלוי במגבלות של המתאמן.
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() יפה שאנחנו מסכימים
אז אל תצאו בהכרזות גורפות "סמית' מאשין זה חרא" סמית' זה לא חרא,יש לו את השימושים שלו ,אפילו אני משתמש בסמית' כשאני רוצה לעשות תרגילים מסויימים בrp ולהגיע הרבה מעבר לכשל,לעשות דבר כזה עם מוט חופשי זה פשוט מסוכן מדי.
#8 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אין ספק שלבן אדם פצוע/עם בעיות כאלה ואחרות יהיו בעיות בסקוואט, לא דיברנו על אנשים כאלה. עד כמה שאני יודע פותח הפוסט הוא ילד ולא מגיע עם פציעות, אחרת הוא היה מציין את זה. מכיוון שהוא בריא, אין סיבה שלא יעשה סקוואט, וכך גם הרבה מתאמנים אחרים, שחושבים שזה שנשברה להם הציפורן מכניס אותם לקטגוריית הפצועים. בנוסף, אני לא מסכים שרוב מי שבא לחדר כושר מגיע עם פציעות קודמות, רוב האנשים באים כדי לעבור על כל מכשיר וללכת. שמח שכולנו מסכימים.
![]() |
![]() |
#9 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
*לא מכליל ואומר שכולם בצד זה או אחר. |
|
![]() |