|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() איזה אמות מידה? אם אתה מדבר על משקלי עבודה אז זה מדד כללי מאוד, אתה לא יכול לדעת אם אתה מתאים ל5x5 אם לא ניסית אותה.
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
משקלי עבודה זה אמות מידה לרמה של מתאמן. גם אם זה כללי, אין לך כמעט שום אינדיקציה אלא אם כן הוא כותב לך שהוא תקוע כבר אחרי 3-4 ריסטים בכל התרגילים. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() מה זאת אומרת אין לי שום אינדיקציה? אם הוא באמת לא מצליח להתקדם עם 5x5 אז היא באמת לא מתאימה לו. סתם דוגמה - לפי הטבלה ההיא שנתנו פה, הפרס של עלוש זה פרס של מתאמן ברמת אליטה, זה אומר שעלוש באמת ברמת אליטה?
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה אומר שעל מנת להתקדם בפרס, הוא יצטרך סביר להניח תוכנית אימונים מתקדמת (דהה?)
|
![]() |
![]() |
#5 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
בסופו של דבר המילה "מתחיל" קשורה לזמן שהתחלת. אצלי זה לא היה אתמול. חלאס לזרוק לאוויר שכל מי שלא רן הוא מתחיל. אני לא מתחיל באופן מוחלט ולמרות זאת אני צריך למצוא את עצמי מצטדק שוב ושוב. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם תעבוד רק על תרגילי הבסיס בעצימות גבוהה ותתחיל מ 80% יכולת אתה לא תתקע כ"כ מהר מה גם שיקח זמן עד הריסט הראשון שלך בייחוד בסקווט/דדליפט בכל מקרה אני מתאמן במדקאו ורק בשבוע 7 היה לי כשל, עדיין לא עשיתי ריסט זה אומר שמשבוע 4-7 היו לי הרבה pr. גם אתה יכול, אבל אתה לא מבין כנראה את החשיבות של המשקל על המוט שום דבר לא חשוב מלבד 2 דברים 1. להעלות משקל גוף 2. להעלות את המשקל על המוט (כמובן בטכניקה סבירה) כל השאר זה בולשיט והתעסקות בקקי (למשל אחרי דדליפט ופרס לשחק בהרחקות וכל מני - התרומה שלהם מינורית ואפילו מזיקה להתקדמות) |
|
![]() |