|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
לאנשים כאלה מגיע מוות בייסורים ארוכים
מדריך כושר גופני ואימון קטינים מוסמך מטעם - גבעת ושינגטון. ![]() נערך לאחרונה על ידי haim15, 31-10-09 בשעה 16:29. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אימא חד הורית? בשביל לקנות חלבון אני חייב להיות מאבטח מסריח בלילה במועדון ביצים וטונה ובשר וכול האוכל שאני צריך לספורט אני קונה בעצמי אבל מה אני לא מיתגאה בזה אני בעצם אמרת יאת זה כי הוא היתגעה בזה וזה שיגע אותי הוא חשב שזה מוסיך לו לשינוי או משהו בסיגנון הכול מההורים שלו אעה מאיזה אבא בידיוק? תחשבו טוב לפני שאתם מדברים ומדברים על אנשים חסרי ערכים |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אתה משקר לגבי המון דברים... למה שמישהו ישים על מה שאתה אומר? אתה צוחק על אנשים , אתה מסתלבט על השינויים שהם עברו אתה מסתלבט על מצב כלכלי של אנשים שקורעים את התחת שלהם ורע להם אתה בנאדם רע... הנפש שלך שחורה, אתה פשוט רקוב מבפנים. אתה מתפלא למה מדברים אלייך ככה ? תלמד להיות בנאדם אחרי כן תבוא בביקורת לאנשים, לכולם יש פה כל זכות לקטול אותך אחרי ההתנהגות שחיפלר שהצגת בפוסטים הקודמים.
![]() |
#4 | |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() ציטוט:
עברת כל גבול כבר יחתיכת בן אלף זונות אני יתפלל על זה כל בוקר עכשיו שאתה תאבד את כל מה שיש לך בחיים שאמא תאבד את העבודה, שאבא יאבד את העבודה, שלא יהיה לכם מה לאכול ומה לשתות, שתיאלץ לגור בתוך קרטון ילד עלוב ומסכן שכל רגע בחיים שלך יהיה אומלל יותר מהרגע הקודם, שכל המשפחה שלך תמות מצער שלא תצליח בכלום בחיים, שתנשור מהלימודים, מוות ביסורים זה מה שאני מאחל לך שתמות מרעב ומאומללות אני נשבע לך שאם אני יזהה אותך ברחוב, זה המשאלה שלי, אני ילמד אותך שיעור על מי אני ילד זין חתיכת חרא מצוץ שאלוהים ייקח אותך במהרה טפו עליך חתיכת חרא! כל מנהל שיראה את זה, תעשו טובה תנו לתולעת הזה באן דרך אגב, אני יבוא לכל התחרויות של מר ישראל, נקווה לראות אותך שם
![]() ALLMAX ISRAEL ![]() נערך לאחרונה על ידי SaharKazes, 01-11-09 בשעה 08:12. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
אתה אומר שאתה עובד קשה בשביל הדברים שאתה קונה נכון, אז למה בדיוק אתה צוחק על בנאדם שעובד קשה בדיוק כמוך כאילו צריך להיות בנאדם ממש מטומטם בשביל לצחוק על דבר שאתה בעצמך עובר! ובכל זאת להגיד דברים כאלה לבנאדם צריך להיות נאצי בשביל זה...