|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז פעם בשבוע,שבועיים זה בסדר מבחינתי,כמו שארוחת ציט פעם בשבוע שבועיים זה בסדר מבחינת אנשים פה. כמו שאתה אומר מזיק לעתיד אבל נותן כוח להמשיך,אז אותו דבר. לחיות זה מזיק,כל דבר בחיים מזיק,צריך לדעת פשוט לסדר לעצמך סדר עדיפויות,מה שווים החיים שאתה כל הזמן רק אוכל בריא ולא מעשן ולא שותה ולא עושה שום דבר כיף?הרי כמעט כל דבר כיף הוא מזיק.. בקיצור קצת חפרתי אבל הבנת את הפואנטה נראלי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
כל דבר במידה. כל עוד זה לא נעשה בתדירות וכמויות קיצוניות זה לא מאוד נורא.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מסכים איתך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד תיכון
חדר כושר: fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל לא מכור לזה פיזית.....האפקט הפיזי נגמר אחרי יום יומיים אני מכור לזה כי אני אוהב את זה ..... ואני מודע לכך וטמפלר....פאק יו! ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נכון יש אנשים שלא אוהבים לעשן ספציפית,אבל התכוונתי כמו כל דבר בחיים שמזיק,אין הרבה דברים שמהנים ולא מזיקים אז כל דבר אפשר וצריך לעשות בטעם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר שטויות. אתה מתייחס לצורך הנרקסיסטי של צריכת סיגריות אחרי ההתמכרות כאילו היא הנאה, וזה מה שחברות הסיגריות רוצות שתחשוב בשביל שתמשיך להיות הצעצוע שמממן אותם והורס לעצמך ולאנשים את הבריאות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כתבתי שאני לא מעשן סיגריות בכלל אני מדבר על נרגילה שזה בשבילי מהנה וגם ככה אני מעשן רק פעם בשבועיים ככה,בבשבילה הנאה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |