|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הייתי ממליץ לרדת לabc 5 פעמים בשבוע ולעשות רוטציה, ובנוסף לעשות יום אחד מנוחה מוחלטת.
בנוסף אם אתה עושה דדליפט וסקוואט לא רואה סיבה לבודד גב תחתון. בטן אפשר תרגיל-שניים פעם-פעמיים בשבוע. לא חושב שצריך להקדיש לזה אימון. אני מבין שאתה בצבא בבסיס סגור וזמן זה לא פקטור אבל הגוש והנפש צריכים גם מנוחה.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני עושה אימון בבוקר וישן אחרכ מ11 בבוקר עד 6-7 בערב , עושה אימון בערב ואחרכ ישן שוב ככה שהגוף מקבל מנוחה ותזונה יש המון אוכל בצבא ובלי הגבלה ככה שזו לא בעיה ודד ליפט אני לא עושה סקאווט אני מאד אוהב ועושה
![]() |
![]() |
#3 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
בגלל שאתה בכושר וסה"כ במצב פיזי מצויין אני לא אומר לך לרדת ל3 פעמים בשבוע, תוריד אימון משקולות אחד וריצה אחת. זה לדעתי יהיה טוב. כמו כן שים לב שהאירובי לא יתנגש לך עם האנאירובי מבחינת רגליים לריצה ורכיבה ופלג גוף עליון עם שחייה (לא בטוח איזה שרירים נותנים דגש שם) האוכל בצבא אומנם חופשי אבל לא הכי איכותי מבחינת חלבון יש לך מספיק מקורות? סתם שאלה, למה לא עושה דדליפט?
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אתה מתאמן, הולך לישון, וקם שוב להתאמן... אתה אוכל מתוך שינה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני שם שעון מעורר וקם לאכול
ושמע זה תלוי בימים בצבא זה היה עד עכשיו בקיץ ככה בגלל העומסי חום מ7 בבוקר עד 8 בערב לא יכולתי להעביר אימונים עכשיו בחורף זה יהיה שונה האימונים יהיו פרוסים במהלך כל היום אני רוצה בגלל זה להתאים תוכנית חדשה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדריך קרב מגע
שככה בזמן שאני לא מעביר אימונים יש לי זמן פנוי יש שבועות שאני עמוס באימונים ושמירות ואין לי זמן להתאמן אבל למשל בחודש האחרון בין המחזורים לא הייתי אחראי על אף פלוגה ככה שחודש באתי לבסיס ראשון עד חמישי או שישי כל פעם שונה והדבר היחיד שעשיתי זה ישנתי התאמנתי ואכלתי