|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אי אפשר להעלות לאתר הזה תוספים מיתחרים ,יעיפו את הקישור .
תירשום בגוגל קריאטין יונברסל או קריאטין של דודה שלי
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-11-09 בשעה 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל הקריאטין מונו של אופטימום הוא מוצר טוב? עזוב את הכסף, זה עניין אחר כבר. ועוד פעם, אפשר שתסביר לי רגע איך וכמה מומלץ להתשמש? תודה אחי. נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 28-11-09 בשעה 17:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן אופטימום ניחשבת אחת מהחברות הכי מובילות כרגע בשוק. אתה יכול לעשות העמסה..(לא חייב*)שזה אומר שבוע שלם לקחת 20 גרם קריאטין (4כפיות ביום לאחר כול ארוחה) כנ'ל ביום בלי אימון... ואחרי זה פשוט 5 גרם לפני אימון (שעה )ובתוך השייקר לאחר האימון. ואתה לא חייב לעשות העמסה,אתה יכול בלי העמסה פשוט 5 ליפני 5 אחרי.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין מונו מול קריאטין פורמולה - מה עדיף? | CoBrA-MaN | תזונה ותוספים | 11 | 31-03-09 10:43 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |
קריאטין אתיל אסתר vs קריאטין מונו | Psychopath | תזונה ותוספים | 27 | 06-10-06 08:16 |