|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() אני לא חושב שזה רק לאכול הרבה ולאכול קצת, אני חושב שלא צריך להיות עצלנים צריך לקרוא ספרים, לקרוא כל מאמר שיש, כשאתה לא בטוח במשהו לחפש מחקרים, לקרוא תוכניות אימון ומליון גישות של מליון מאמנים אחרים. ולגבש שיטה שאתה מאמין בה. אני את שלי גיבשתי ואני בתהליכי קריאה של כל מיני ספרים וחלק כבר קראתי. אם הייתי לי אנגלית טובה הייתי ברמה עכשיו יותר מגל טי, הבעיה שאני קורא ספרים ומאמרים עם מורפיקס ליידי. יש לי סבלנות על ללמידה, אני מראה לך סיכומים שלי אתה לא מאמין.. (אני תלמיד ממש חרא בהתנהגות , אבל אוטודידקט) שורה תחתונה לשלם 2400 ש"ח לתזונאי זה פינוק, גם 700, תלמדו חברים בייחוד שזה תחביב! ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ואם ידע לא שווה לגודל (שוב, בהנחה שהמטרה שלך היא לגדול!) אז כנראה שהידע דפוק. נק' למחשבה. ![]() ובקשר לשורה שהדגשתי - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד עריכה: לדעתי קילו שריר בחודש זה מצויין, בולט אם אתה עולה 3 קילו שריר בחודש אז כנראה שיש לך גנטיקה מצויינת, כי לעלות 3 קילו שריר בחודש זה הרבה. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט: