|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וזה בעיקרון מה שאני אוכל רוב היום בתפריט ואיתו הורדתי ידידי 25+ ק"ג אני פשוט צריך שמישהו יכוון אותי עם כל מיני הצעות לשיפור מהמצב הקיים
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הבעיה שלך על רגל אחת מתחילה בזה שהוא נפתח בשוקו וחטיף : תחליף לכוס ברנפלקס + חלב לדוג'. בנוסף, הוא לא מכיל מספיק חלבונים בכלל : אני משער שפירקת לא מעט מסת שריר בתקופת החיטוב שלך. וכמובן, אני חושב שמבחינת ערכים תזונתיים \ ויטמינים אתה נמצא במצב לא טוב כל כך... ומידע נוסף שאתה צריך לספק הוא: הכמות מכל דבר שיש בתפריט שלך : לא רשמת מידות... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ופשוט ככה זה התגלגל מאז שלקחתי הפסקה והייתי נייטרלי. לפעמים אני אוכל קורנפלקס בבוקר בלי סוכר פשוט פה סתם זרקתי מה אני אוכל בעיקרון. לפעמים אני מוסיף ואוכל בכמויות יותר גדולות. ובקשר למידות,אני לא בידיוק יודע איך לשער מה הכמות המדויקת. עשיתי עכשיו את התפריט הזה ב-netogreen במהירות ולקחתי את הסה"כ
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התפריט שלי.. צריך דעות עליו | itaisuser1 | תזונה ותוספים | 2 | 17-10-09 12:32 |
מתחיל חיטוב- תפריט שהכנתי, צריך דעות. | gosu1 | תזונה ותוספים | 6 | 08-09-09 01:00 |
תפריט חדש...צריך דעות ועצות | מאוראל | תזונה ותוספים | 14 | 26-05-09 00:17 |
תפריט תזונה שלי צריך דעות,הצעות-חיטוב | ofirdesign | תזונה ותוספים | 11 | 08-02-07 15:13 |
צריך דעה ועצות לשיפור אם יש לגבי התפריט שלי | angrymofo | תזונה ותוספים | 4 | 24-09-06 19:34 |