|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2009
הודעות: 369
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
ועדיין לא הבנתי מכמה קל' אני צריך להכין תפריט=\
__________________
Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לקלוריות bmr-500 יהיה התחלה טובה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2009
הודעות: 369
כללי:: בלונדיני חטוב עם עיניים כחולות.
גיל:: 16
חדר כושר: פיטנס- בת ים
|
![]() ציטוט:
יאללה בהצלחה שיהיה לי ![]()
__________________
Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
כולם יגידו לך להתחיל לעשות 15-20 חזרות כדי לחטב את השריר ולהוציא פסים בחייאאאאתתתתת ואז הם יבואו אלי לשאול למה אני אמרתי לך לעשות טווח של ניפוח בחיייאתאתתתת אני מתחנן אל תגלה להם!!!
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחוז השומן שהכי כדאי להתחיל לחטב ממנו ולהפך | Soprano | אימונים | 9 | 08-10-08 03:16 |
באיזה אחוז שומן כדי לי להתחיל לחטב. | robert7 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 28-09-08 22:45 |
רוצה להתחיל לחטב את הגוף | JnyGtr | אימונים | 5 | 20-07-08 01:26 |