|
|||||||
| אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
בגלל זה לא מקשיבים בפורומים לכל מיני ליצני hardcore...
בכל מקרה, פיזיותרפיה עשית? בפיזיותרפיה למשל נותנים סקוואט בכל מיני וריאציות שאולי יתאימו לך, על מנת לחזק את האזור סביב הברך. אם לא עשית, אז אולי שווה ללכת. אם עשית, אז שווה להתייעץ עם המטפל בקשר לאימונים על מנת להמשיך לחזק את הרגליים. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
טל אני מבין את העצבים שלך על כל ילד היום שאומר שיש לו פציעות בברך ובגב בשביל להתחמק מסקוואט ודדליפט, גם אותי זה מעצבן
אבל זה לא שולל את העובדה שיש לפעמים באמת אחד עם פציעה לגיטימית שמונעת ממנו לעשות דברים שנראים לנו פשוטים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
ציטוט:
אני במעקב כל 3 חודשים אצל הרופא המנתח. הוא הסביר לי לגבי הסקוואט שכל עוד אני לא יורד מתחת ל 90 מעלות, אני יכול להעמיס כמה שאני רוצה. @DanD הורדתי מ thepiratebay בקובץ PDF
|
|
![]() |
|
|