|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ציטוט:
לא איכפת לי שהוא שם סירטון שלו מחליק לתוך פח זבל בין אם זה בהתערבות ובין אם יש לו זיקה לפחי זבל (אם כן, פנה לפסיכיאטר), על הזין שלי כל הדברים האלה. מה שכן מעצבן זו דרך ההתבטאות שלו בפני ציבור חברי הפורום שבאים סך הכל לעזור לו ולא לחוש "יותר טובים א חכמים ממנו" סך הכל-לעזור. אבלללל כשאנחנו מקבלים תשובה ממנו של:"לא נכון, אתה טועה, אני יודע יותר טוב"(ה המסר שאתה מקבל כאשר אתה שואל אותו שאלה, ראבבבקקקק בן אדם תקשיב לאחרים שמבינים כך תשכיל, אני אתן לך דוגמא:מרצה שלך באוניברסיטה עם תואר דוקטורט בנושא x וספץ בתחום שלו, אתה שואל אותו שאלה והוא עונה לך תשובה שקולה, מוסמכת, בטוחה שהוא באמת חשב עליה והביא לך אותך ובסופו של דבר אתה אומר לו:"לא! אני דווקא חושב ש.... ו.... ו.... יותר נכון ואתה סתם עוד חתיכת סטודנט שלא יודע מהחיים שלו כלום, מה אתה חושב שאותו בן אדם שהביא לך תשובה באמת טובה שהביא מניסיונו ומהכל חושב? אז אני אגיד לך את התשובה: הוא לא לוקח ברצינות את התשובה שלי, למה לי לעזור לו? הוא לא רציני! ובנוסף אותו סטודנט גם מתווכח איתך! אתה תרצה לעזור לו עוד פעם? אתה לא תתעצבן? מה התגובה הראשונית שלך שאתה יודע 110% את השובה ואתה באמת רוצה לעזור לאותו בן אדם מנסיונך האישי ומהשכלתך?-עצבנות. ד"א אני לא אמרתי שהוא צריך להתנצל אלא לשפר גישה, אף אחד לא ישכיל עם וויכוח ללא טעם, הרי אנחנו לומדים הכל מבני אדם, ממידע שאנשים צברו במהלך חייהם ומניסיונם ובסוף מה? הם עוזרים לך ואתה לא משתמש בזה אפילו? ראבקקק בן אדם תתחיל להקשיב, אם אתה לא בטוח שזה נכון תתווכח, כן תתווכח אבל בגבול הטעם הטוב.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סליחה על הבורות אבל | ATok | פיתוח גוף-כללי | 3 | 13-02-09 19:59 |
סליחה על הבורות אבל | gil-da91 | אימונים | 10 | 13-01-09 18:49 |
סליחה..... | PoPo | פיתוח גוף-כללי | 5 | 16-07-08 20:55 |
מבקש סליחה מכולם | Nicolas | פיתוח גוף-כללי | 3 | 21-09-07 13:36 |