|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מנהל ראשי
|
![]() כולכם חכמים בוא נראה אותכם יורדים לאחוזי שומן נמוכים בישביל תחרות אזורית כזאתי למה שמישהוא ישקיע צאו מהסרט שלכם אתם מצפים לראות מרי אולמפיה סתם אנשים עלו בישביל התחרות אף אחד שם לא יעשה הכנה בישביל תחרויות קטנות כאלה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מסכים שיבטלו את התחרויות חסרות הטעם שגם ככה אף אחד לא משקיע בשביל להגיע מוכן אליהם ובכסף הזה שיעלו את הרמה בתחרות באוגוסט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() ציטוט:
לרדת לאחוזי שומן נמוכים ולהציג את הגוף שבנית( את הפסים, הסיבים הפירוט בגב וכו') . אם בנאדם עולה על הבמה כשהוא על 12 אחוזי שומן ( והיו שם כאלה שיותר) ולא יודע להציג את הגוף שלו כמו שצריך אז עדיף שלא יעלה בכלל. זה רק מוריד מהרמה תסתכל על זה איך שאתה רוצה.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: בקרוב חייל
חדר כושר: קאנטרי נווה אילן
|
![]() ציטוט:
מחזק את דבריך. המהות של פיתוח גוף זה מאסת שריר+ חיטוב+ ייבוש+ שיזוף. בלי אחד מן הנתונים האלה על מתחרה בזמן תחרות, מה שווה המועמדות שלו? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
אתה רואה את ג'אי בא באמצע האוף סיזן לארנולד קלאסיק? לא. זאת הכוונה.
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
אני יכול להביא לך הרבה דוגמאות של בודיבלדרים ישראלים עוד מהתחרות של שנה שעברה במר ישראל שירדו לאחוזי שומן נמוכים מאוד! והציגו רמה גבוהה. אתה מדבר שטויות , אתה סוטה מהנושא ודרך אגב אתה היחידי פה שחי בסרט. סיימתי את הדיון.
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל ראשי
|
![]() אני קשה קליטה אתה קשה קליטהמר צפון מסריח זה לא מר ישראל!!!!!! מה אתה לא מבין ובחייאת רבאק רד ממני אין לי כח לוויכוח הזה ואני לא אומר לך שסתם מישהוא שעולה זה בסדר אבל אחד כמו זה עם הסגול זה בסדר גמור הוא בא חטוב בקטנה ובמר ישראל הוא יפציץ ככה זה היה תמיד עוד שהרמה בארץ הייתה הרבה יותר גבוהה ב95 96 ממר צפון ודרום אנשים התחילו חיטוב ובאו למר דרום וצפון על אחוזי שומן יחסית גבוהים ובמר ישראל הפציצו ככה זה היה תמיד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
סמל מין
|
![]() אז בדיוק בגלל זה התחרויות האלה מיותרות כי עם כל הכבוד אנשים עולים בלי רמה לתחרות
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: אבטחה ושמירה
חדר כושר: אין לו שם חחח
|
![]() ציטוט:
אני בכלל לא מבין את התחרויות האיזוריות... אולי היו פה בארץ 2-3 תחרויות שהיו שם אנשים על רמה בכל השנים שהיו תחרויות איזוריות... לא משקיעים לתחרויות כאלה? אז שלא יעלו לבמה והתחרו זה סתם מוציא אותם אידיוטים ומבייש את התחרות ואת הרמה בארץ.
![]() |
![]() |
#12 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אז למתחרים יש שני אופציות: או שלא יעלו ויתכוננו למר ישראל, או שיתכוננו רק לתחרויות האזוריות. אבל לעלות ככה על הבמה זה פשוט מבייש סלח לי מאוד. כל המהות של הספורט הזה זה לא לראות כמה אתה מרים, כי זה לא מעניין אף אחד, המהות זה להראות איך אתה נראה, והדרך היחידה לראות זה על אחוזי שומן נמוכים, כשאתה נראה ככה, זה לא בודיבילדינג, מצטער מאוד, וזה גם לא קשור לארה"ב או לא ארה"ב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מר חיפה והקריות 13/2/2010 - התוצאות | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 1 | 14-02-10 08:53 |
תחרות מר חיפה והקריות 13/2/2010 | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 18 | 13-02-10 19:51 |
תחרות מר חיפה והקריות | הדובר | פיתוח גוף תחרותי | 3 | 08-11-09 19:01 |