|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() כולכם נשמעים מקצוענים,אבל אני רוצה לראות פרופורציות כאלה למישהו,בינתיים אתם הלא מרשימים,עוד לא ראיתי פה מישהו שנראה פחות או יותר חוץ מכמה שאני מוריד כובע בפניהם,במציאות ששואלים אותי כמה אני שוקל,אני ישר שואל כמה אני נראה,בנתיים כולם אבל כולם אמרו שמעל 70 אבל שאני אומר את המשקל שלי כל המקצוענים למיניהם בהלם,ועוד דבר,נכון אני מתאמן מתחיל ונראה על הפנים ולא מרשים,בגלל זה אני מבקר בחדר כושר
ועוד שאלה:מי היפיוף שקורה לעצמו מקצוען שחי בארץ?תגידו לי את שמו ואני אצחק אליכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() bored2death תוציא בבקשה תמונה שלך ונראה מה אתה שווה,אתה נראה לי מאוד שלילי,ואתה לא מכבד אני רואה את התגובות שלך ורואים שהמילה פירגון לא קיימת אצלך,אז בבקשה אני מחכה,אני בטוח שכולם רוצים להתרשם ממך אז אני ממתין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני בטוח שהדדליפט והסקוואט והpc שלי יותר חזקים משלך כן אני שלילי, כשאנשים באים ומנסים להראות שהם מעל כולם. תראה בהודעה הראשונה שלי אליך, כל מה שאמרתי הוא שאתה לא 4 אחוז שומן, ואפילו הוספתי שיש לך מסה חביבה (פה קבל תיקון, התכוונתי לחיטוב, לא ניתן לערוך את ההודעה). אבל אתה היית חייב להמשיך לדבר על כמה שאתה תותח ולא יכולת פשוט לשתוק. כל מה שיש לי לומר כעת הוא שבגיל שלך לשקול 65 זה בושה, חחחחחח ואתה מתלהב מזה שאנשים אומרים שאתה שוקל 70 (ואו!) זה עוד יותר עצוב.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אם הייתה עומד לידי ורואה אותי במציאות הייתה מחרבן במכנסיים מרוב הקנאה
אם אני בגיל 24 שוקל 65 אז בגיל 50 אני יאני אהיה 130 קילו,זה גם בושה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני מכיר מישהו שאף פעם לא דרך בחדר כושר והוא יותר גדול מ90 אחוז מהפורום הזה (שוקל 100 קילו, ואחוז שומן לא גבוה בכלל...) ההודעה שלך הייתה לא קשורה בכלל... ציטוט:
חחחחח ואהבתי את הדרך שבה הגעת למסקנה שבגיל 50 תשקול 130... Xd
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתור ספורטאי/bb יש לך להעלות עוד 30 קילו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון אירובי לאחר אימון אנאירובי | 10GaZ | אימונים | 15 | 08-10-08 09:31 |
אימון יום לאחר יום? | ohad77 | אימונים | 3 | 21-01-08 22:25 |
לאחר אימון | Mo$h!ko | תזונה ותוספים | 4 | 30-07-07 17:15 |
שאלהl אימון אירובי לאחר אימון אנאירובי | FireFox | אימונים | 5 | 17-06-07 17:48 |
ההבדל בין אימון אירובי לאחר אימון משקולות וסתם אימון אירובי? | RoyGush | אימונים | 7 | 18-03-07 22:25 |