|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
דיאטן קליני וספורט
|
![]() ציטוט:
תקפיד לגוון בין משקולות חופשיות, כבל-קרוס ומכונות. כרגע לא נראה לי נחוץ לחלק את הגוף ל-3 חלקים. אתה יכול לעבוד full body work או מקסימום לחלק ל-2 חלקים AB. בברכה גל ציון-פור
דיאטן קליני וספורט B.Sc RD בוגר החוג למדעי התזונה - המרכז האוניברסיטאי אריאל שבשומרון. בוגר קורס תזונת ספורט מטעם הדסה אופטימל - מכון וינגייט מדריך חד"כ מוסמך - מכון וינגייט אחראי תחום תזונה בחברת ישראלבודי ניתן לפנות אלי ישירות במייל galzp@israelbody.org או בפייסבוק https://www.facebook.com/galzpdiet?ref=hl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מצטער על הבורות אבל כמתחיל אני עדיין לא מבין מה החשיבות של תרגילים מורכבים כגון לחיצת חזה וסקווט, כאשר יש מכשירים שאפשר לעבוד איתם על אותם שרירים ובאותם משקלים.. לגבי החלק השני.. אולי לא הבנו אחד את השני, אני התכוונתי לחלוקה של 3 ימים כאשר העבודה היא על כל או רוב השרירים בגוף מה שאי אפשר לעשות ביום וספק אם ביומיים. וסך הכל 5-6 ימים בשבוע כאשר הצפי הוא לעבוד על כל שריר פעמיים בשבוע.. האם זאת לא החלוקה הנכונה? אשמח לעוד טיפים ועצות או אולי איזה מאמר חיוני שיעזור למקרה שלי.. תודה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה בתוכנית אימונים למתחיל | עידן חדש | אימונים | 6 | 06-08-09 18:47 |
תוכנית האימונים שלי(למתחיל)מה אתם חושבים ? | zivk | אימונים | 4 | 18-02-09 19:34 |
עזרה למתחיל | yaron23 | תזונה ותוספים | 8 | 24-09-07 17:52 |
[עזרה] תוכנית אימונים למתחיל fbw | orsho | אימונים | 14 | 20-04-07 12:51 |
עזרה למתחיל | yaron23 | תזונה ותוספים | 10 | 21-03-07 12:44 |