|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
גולש עם אזהרה
|
![]() רציתי לדון בבעיה שמציקה כבר הרבה זמן. בעברי הייתי ילד שמן ועשיתי "דיאטת כסאח". כתוצאה מכך נוצרו לי סביב הבטן צמיגים בולטים. אני מתאמן בחדר כושר כבר זמן רב ועושה פעילות אירובית באופן עקבי. הייתה תקופה ארוכה שבה הייתי שומר על תזונה לפי תפריט, למרות שכיום אני פשוט מקפיד לאכול אוכל בריא, תוך איזון ערכים ושמירה על זמני ארוחות. למרות שכבר הרבה זמן אני אוכל נכון ומתאמן נכון הצמיגים מסרבים לרדת. הגעתי לאחוז שומן נמוך יחסית, אך הצמיגים לא יורדים.
העניין מאוד מפריע לי. כל הגוף שלי התפתח, השרירים גדלו, הבטן שטוחה, הגב התרחב אבל הצמיגים נשארים בולטים ומאוד מפריעים לפתח צורת גוף יפה. כבר הרבה זמן אני מנסה להשיג תשובה לאיך לטפל בבעיה זו, אך כולם אומרים אותו דבר, בסוף זה ישתנה אם תקפיד. אני כבר יותר משנה וחצי מתאמן ואוכל נכון ואני לא רואה שינוי. האם יש דרך להוריד את הצמיגים הללו? תודה רבה לעוזרים
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איזה אחוז שומן אתה? ואתה יכול לעבוד על המשולשים ככה שזה יעזור לך להוריד את זה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כנירא שאחוז השומן שלך עדיין גבוה יחסית.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש את זה. זה פשוט מבנה גוף.
אתה צריך מאסה בשביל לטשטש את זה, ואז לרדת לאחוז שומן מאוד נמוך...
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מסכים עם הבחור שמעלי.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() צבירה של שומן דווקא באזור המותניים מעיד על רמות גבהות של אינסולין בדם,שזה בעיה רפואית כבר.
כדאי לך לעשות בדית דם לכמות האינסולין בדם.אפשר להוריד את רמות האינסולין בדם מבורדת צריכת הפחמימות היומית.אמרת שאתה מקפיד לאכול אוכל בריא,תגדיר אוכל בריא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל מי שיש לו מותניים עם קצת שומן יש לו בעיה של אינסולין? ואיזו בדיוק 'בעיה' ? ואיזו תעלומה, יש אנשים שחיים על דיאטות ad ועדיין יש להם צדדים.. די להכניס אנשים לסרטים סתם. חברה, אל תיקחו גם אבקות, זה מצמיח זנב
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחח, ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() יש שתי אופציות
1. עודפי עור עקב היותך שמן בעבר. 2. אתה עדיין על אחוז שומן גבוה למרות הדיאטה שעשית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() PSMF, קשה אבל שווה. או ud2
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בעיה במותניים (שמנות) | גולן123 | פיתוח גוף-כללי | 23 | 18-07-09 20:01 |
שומנים | JAGA_JAGA | תזונה ותוספים | 9 | 10-05-09 18:47 |
התרכזות בקבוצת שרירים | avi349 | תזונה ותוספים | 6 | 07-03-09 22:48 |
איך להוריד שומן במותניים ובירכיים? | sason | אימונים | 7 | 06-05-07 21:33 |
רוצה להוריד את השומנים במותניים...מה עושים? | boby | אימונים | 5 | 03-05-07 13:00 |