|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בעיקרון....
זה בערך כך... 3 שבועות ראשונים (הסתיימו לפני שבוע פחות או יותר) היו רק שבועות הרגלה בהם הייתי עובד בעצימות נמוכה על כל השרירים החשובים וכמובן ריצה בכל סוף אימון בהתחלה 2 ק"מ..חשוב לציין שאני לא הייתי בכושר לחלוטין. עכשיו בשבוע וחצי האחרונים העליתי עצימות אני מבצע בעצם כל יום אימון אחר: יום 1 : חזה בטן ויד קדמית יום 2 גב בטן יד אחרוית יום 3: כתפיים רגליים ככה חוזר חלילה בהמשלך השבוע כשיום בשבוע אני מקדיש יום מנוחה. כל זה מלווה ב 3 פעמים ריצה בסוף אימון הכוח כאשר כל פעם אני מגדיל את המרחק והמהירות. מבחינת תזונה אני מקצץ מאד בכמות הפחמימיות - שקול בערך ל כף וחצי אורז ביום +מנת חזה עוף/בשר . בערב הרבה טונה במים /גבינה/ביצים. אה ואחרי כל אימון אני אוכל בננה וכמה תמרים. קראתי גם את מדריך החיטוב פה באתר? האם כפי שכתוב הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לאט לאט להגדיל ? האם סוג האימון /מינוני חזרות צריכים להשתנות? אני נורא התחלתי לאוהב את זה וכל פעם אני חושש שאני לא עושה משהו נכון ואז "שורף " את הזמן בחינם. מה דעתכם? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איזו סוג מסה מומלצת לאחרי הרזייה? | ShaperXYZ | פיתוח גוף-כללי | 7 | 14-11-09 01:40 |
הרזייה ואכילה רגשית | כושר | תזונה ותוספים | 1 | 16-05-08 10:12 |
עזרה - הרזייה הכי מהירה שאפשר | ירון הכוכבון | תזונה ותוספים | 13 | 28-08-07 15:12 |
הרזייה ללא דיאטה...כן או לא? | Jones | פיתוח גוף-כללי | 3 | 30-04-07 22:38 |
תוכנית אימונים לאחר הרזייה | Nir | אימונים | 5 | 30-09-06 14:22 |