|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אלוף האלופים - חבר על
|
![]() ציטוט:
M5 - זה החלבון המתקדם (תשלובת מתקדמת). מגיע ב 5 טעמים. WHEY SHAKE - זה החלבון מי גבינה בלבד. שמגיע ב 3 טעמים. כל הטעמים שיצא לי לטעום עד כה מעולים. skitz125 אחי, נסה פעם אחת את המוצר הזה אתה תברך אותי. לא תאהב אותו אני מוכן לקחת אותו ממך ![]() לא תתחרט ![]()
![]() |
![]() |
#2 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
חחחחח שכנעתם אותי...רק שלא יתברר לי בסוף שסיינטרקס מביאה לכם אחוזים על כל אבקה שנקנה פה... וניל עוגיות הכי טעים אתם אומרים?
![]() |
![]() |
#3 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
שקים ![]() חחחחח סתם תראה אתה יכול לראות שאני אף פעם לא הגבתי ממש והמלצתי על אבקת חלבון עד שהתחלתי להשתמש בסיינטרקס-מהסיבה הפשוטה שהיא ממש שווה תגובה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
classic whey, whey gold standard...??? | שייקה | תזונה ותוספים | 11 | 08-02-09 15:56 |
pure whey של צ'מפיון או 100% Whey של אופטימום?? | Golani | תזונה ותוספים | 7 | 22-03-08 16:31 |
Whey Pro | -Shalev- | תזונה ותוספים | 1 | 06-10-07 04:03 |
Whey Mrp בשקים | powerhouse#1 | תזונה ותוספים | 3 | 26-10-06 08:44 |
חלבון מי גבינה 100% Whey דעתכם בנושא? | A-r | תזונה ותוספים | 7 | 06-10-06 13:20 |