|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() קראתי קצת על ss, אבל אני לא בטוח שזה הכי מתאים לי כרגע, זאת תכנית בעצימות ממש גבוהה, ועוד חודשיים-שלוש אני נוסע לטיול של חודש+, ואני קצת מפחד שאחרי חודש וקצת אני אחזור לנק' ההתחלה(וכנראה שמן יותר)...
אם אתם חושבים שמה שעשיתי יישמר פחות או יותר, אז אולי שווה להתחיל. אגב, יש לי 2 שאלות לגבי האימון והתזונה: -אני 174, ושוקל 68, כרגע אני אוכל 2000-2100 קלוריות ביום, מתוכם 110-140 ג' חלבון ביום(תלוי אם זה יום רגיל או של אימון), זה אמור להספיק לאחד כמוני או שיש צורך להוסיף? -הגעתי היום לדדליפט של 50k, ואחרי האימון התחלתי להרגיש כאב חלש בגב כשאני מתכופף(לא כאב חד או משהו נקודתי), משהו שלא קרה באימונים קודמים, זה תקין? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() מקפיץ...
ועוד שאלה, לגבי ss, יש סיכוי לעשות את התכנית הזו בלי להשמין יותר מדי? בעיקרון אין לי בעייה לאכול הרבה, אבל אני מעדיף לאכול אוכל בריא ולא משמין(מעדיף להימנע ממסה מלוכלכת). כי לפי מה שמתואר שם זה מתכון בטוח לזה, ואיך שאני מכיר את עצמי, יהיה לי ממש קשה להוריד אח"כ את השומן העודף, גם עם המון אירובי. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים למתאמן מתחיל | Scylla | אימונים | 22 | 12-09-09 17:06 |
איזה תוכנית אימונים הכי מתאימה למתאמן מתחיל ? | אווור | אימונים | 3 | 20-03-09 15:36 |
תוכנית אימונים למתאמן מתחיל [שבוע ראשון]: | P-a-n-1-c | אימונים | 13 | 17-05-07 23:27 |
תוכנית אימונים למתאמן מתחיל | P-a-n-1-c | אימונים | 9 | 29-04-07 14:07 |
תוכנית אימונים למתאמן מתחיל | eumail20000 | אימונים | 8 | 16-04-07 19:07 |