|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אילו שטויות?
אתה ממליץ לעשות סקוואט ללא ספוטר?? זה שמגיעים לכשל מדי פעם כשאתה מעלה משקל (או כמעט כשל) זאת שטות? מה היית עושה במצב כזה כשאתה לא יכול כל כך להתרומם? בקשר לסמית משין. זה מרגיש אחלה. אני לא יודע איך אתה עושה סקוואט או איך אתה עושה בסמית משין. שתי התנועות דומות אחת לשניה. בקשר לסוכר... אני לא מכיר שום מחקר שקובע חד משמעית שזה משפר את יעילות האימון או מה שזה לא יהיה. זה שתזונאי של ישראל בודי החליט לכתוב מאמר על זה, זה לא אומר שזה בהכרח נכון כמו שעושים מזה. |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() סמית' זה חרא, אין לזה שימוש לשום דבר, חופשי עדיף להכל, סמית' זה נטו מתלה מגבות.
#3 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
בקשר לשאר הדברים זה שטויות התנועה לא דומה אתה מוזמן להסתכל במאמרים בדיונים שנעשו פה מחקרים וכו'.... אני נועל את זה כי ידעתי לאן זה יוביל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
סקוואט בסמית מאשין. | מר בחור | אימונים | 82 | 29-11-08 22:07 |
תרגילים מורכבים | dor_dru | אימונים | 4 | 18-01-08 20:52 |
תרגילים מורכבים | Nick | אימונים | 7 | 08-11-07 16:00 |
תרגילים מורכבים | tomerA | אימונים | 19 | 14-10-07 23:27 |
מאמר מתורגם: תרגילים מבודדים Vs תרגילים מורכבים | ThaiB0X | אימונים | 40 | 14-07-07 18:32 |