|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() נראה לי אני מתחיל לראות את הסדרה רק בשביל המרינה סבטלנה הזאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בשביל מרינה הייתי מוכן להיות טינה ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חיטוב למרינה אפילו ירדה לאחוז שרואים את כל מערכת העצבים גידים וניבים ברגליים.
![]() |
#24 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אלכס יצא אדיוט רצח..
לא האמנתי שיש בן אדם כל כך אהבל שלא מסוגל לעשות את זה אתה בא אומר החבר'ה שלי החליטו להביא את הברזנט יאללה סלמת רוצים לעזור לי להוריד אותו תעזרו לא רוצים לא צריך
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אבל את זה שהוא לא אכל לפניהם כיבדתי מאוד (גם נועם) אבל בנאדם אתה במשחק עזוב אותך שטויות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
|
![]() ציטוט:
שיקח להם את הברזנט בדרך ארץ.. לא אמרתי שיבוא יגיד להם "יאללה חבר'ה אכלתם אותה באתי לפרק לכם ת'מחסה" שיבוא יגיד להם שהוא מצטער אבל הם (ג'יברו) קיבלו את זה ובחרו ברזנט ויקח אותו לא היה בן אדם אחד שאמר "וואלה איזה כלי.. התפשר על מעילים.." כולם אמרו שהוא יצא אדיוט אבל מצד שני יכול להיות שזאת טקטיקה.. ככה הבנות לא יעיפו אותו
![]() |
![]() |
#29 | |
|
![]() ציטוט:
הם היו עושים בדיוק אותו הדבר.
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה כולם שם עם סיליקון אחת אחת
מרינה ונעמה נראות ממש טוב וויקה בכלל מה הייתי עושה לה אחת הסדרות!!!
![]() |
#31 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה מבלבל תביצים.. כן ומה תגיד על טינה?! עכשיו תגיד לי היא דוגמנית גיל המעבר בטח למה שיקחו 80% דוגמנים דוגמניות ? זה פשוט אנשים שעברו תאודישן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר מכור הרבה זמן!
אני אוהב את מולי וגם מושיק אלוף! כן הרוב שם נראים טוב כמו שמישהו אמר בכדי שיהיה רייטינג ברמה ויקה ללא איפור נראת רע מרינה הייתי דורס אותה איזה שווה אבל גם ללא איפור לא בשמיים נעמה לא עושה לי את בגרוש אבל הכי יפה בסדרה ללא ספק ליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!1 וד''א הסדרה מבוימת זה מטומטם בפרק של ההדחה של ויקה לדן היה כח כפול מזה שווה שאתה לא יכול להצביע נגד אותו בן אדם פעמיים? ועוד דבר הם עשו השלמות של הצילומים בארץ קראתי בynet וגם זה לא הגיוני שהגברים שם אחרי שבועים וחצי על האי אין להם זיף אחד על הפנים בקיצור המראה מוסיף המון לתוכנית אבל גם זה מלא חרטות כמו שציינת את עניין הזקן |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() ^^
חח על מה אתה מדבר?? לא ראית את עומר/גיא ? השאר כנראה פשוט לא שעירים. ומכור איי איי , כמה פרקים כבר יצאו של זה, 5-10 ? זה לא שישבת לילה שלם על איזה שלוש עונות של Pb :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() שימו לב איך הם מאופרים שמראיינים אותם אחד על אחד.. חחחח
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
חחח מישהו מהכיתה שלי התווכח איתי, הוא טוען שעל אי המתים אין אפילו צוות צילום. הוא אומר שהם תוקעים שם מצלמות ועוזבים את הבן אדם לבד כל השבוע.
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תגידו מה אלכס עשה שכולם שנאו אותו? לא ראיתי בפעם הזאת :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שלחו את אלכס ובמקום שהוא יגיד לסאבאנה מה שהוא רוצה (ג'יברו אמרו לו להביא תברזנט) הוא שאל אותם על מה הם מוכנים לוותר ולקח מעילי גשם מסריחים. קיצור יצא מפגר :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() מה אתם תופסים ממרינה חוץ מתחת (שהוא באמת אלוף) אן לה כלום פנים מכוערות תחת
|
![]() |
![]() |