|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() עדיף שלא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() לא מדויק....
מערכת העצבים מתאוששת מהר יותר מה שאתה מדבר עליו הוא טעינת ה-atp מחדש בשריר שהיא יותר מהירה...אבל בטווח הקרוב...בטווח של ה-24 שעות מערכת העצבים מתאוששת יותר מהר בסופו של דבר לאימון הבא על אותו השריר אתה תגיע במצב אופטימלי של שתי המערכות לפי מה שאמרת לא צריך לעשות יותר מסט אחד לכל שריר בגלל שמערכת העצבים עוד לא התאוששה וזה לא כל כך נכון...
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() the sun
תלוי באיזה תכנית מדובר ובאיזה רמה של מתאמן בתכנית סטייל ABCD וכו ,שזמן התאוששות הוא גדול אפשר ואף מומלץ להגיע לכשל בחלק מן התרגילים. אבל בתכנית שבה זמן התאוששות לא עולה על 72 שעות באמת לא כדי להגיע לכשל על בסיס קבוע כיוון שהתאוששות של מערכת העצבים בהגעה לכשל אורכת משמעותית יותר זמן מהתאוששות של השריר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() דה סאן קוט דה בולשיט
יש הרבה יתרונות בלהגיע לכשל יש גם חסרונות אבל יש מקרים שזה נחוץ אפילו |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() אבל אתה לא תמיד יודע אם אתה הולך להגיע לכשל (ז"א לא תצליח להרים) או שאולי תקבע לעצמך שיא חדש?
לכן אם אתה מנסה להגיע לכשל כביכול יש פעמים שאתה מגיע לשיאים חדשים וזאת בעצם התקדמות לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני חוזר בי, זה לא "האידיאל" אבל זה אחלה שיטה.
![]() |
#8 |
|
![]() חבל על הויכוח, אימוני bb שונים מאימוני כוח.
Bb ממוצע לא מחפש את ההתקדמות שלו במשקלי עבודה, ההתקדמות שלו זה על המשקל. לכן הוא עושה abcdefg מפמפם קצת חזה עם איזה 20 סטים ועושה סקוואטים פעם בשבוע עד המוות!!!11 כי זה הכי ארדקור ומגניב. בלי שום טקטיקה לאימון, התקדמות במשקלי עבודה, אסטרטגיה של חילוק עבודה לאחוזים וימים קל-בינונים-קשים.
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() איזה כיף שהתפניתי לראות כדורגל ושחזרתי אני רואה סוף סוף שאני לא מוקף בחוכמולוגים.
דאוס - גם לדעת לעצור בחזרה ה7, אחת לפני הכשל זה להתאמן נכון. אני אישית התחלתי לעבוד סקוואט בטווח חזרות של 4-8 ואני מוכרח לציין שזה באמת מאוד מפחיד לרדת לאיזור ה4 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() כתבו כבר כאן שקשה מאוד לדעת מתי זה הולך להיות כשל . ותוספת הכוונה בדרך כלל לתרגילים הכבדים , עם אני זוכר קראתי מאמר שממליץ כתלות בתרגיל/שריר מתי צריך להגיע לכשל , אני אחפש את זה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הכל עניין של ניסיון בסופו של דבר, בכל אופן אני מעדיף לא לבחון את הגבול בין כשל בסקוואט ל85-90% מהיכולת שלי, אני אסתפק ב90% מאשר בתאונה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בבנץ זה לא יותר קל מבסקוואט לפחות לא בשבילי ולא בטווח החזרות שאני עובד . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() למה בתחום הזה דווקא המידע יותר משכנע כשהוא במסגרת של רכילות מפה לאוזן ותלוי ברושם ושכנוע במקום על אמיתות מדעיות? זה משגע
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() סתם העליתי תהיה
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() להגיע לכשל בכל סט זה מטומטם לדעתי, ואת זה עושים רוב המתאמנים שאנחנו רואים במכון, כמו ש"Sugarzaza" רשם מערכת העצבים נפגעת והיכולת התאוששות הגוף
להגיע לאימון הבא שלך ב-100% גם כן, שוב תלוי באיזו תוכנית (תוכנית על בסיס אימון שריר פעם ב5-7 ימים לא ניכללת כאן), אבל באימון ממוצע של מתאמן ב-AB זו טעות. אני אישית עבדתי לכשל פעם בכל תרגיל ודרכתי במקום, עדיף להגיע לכשל בכל אימון בסט אחד אחרון לשריר מסוים (שוב תלוי בעצימות האימון גם ככה, כמות סטים וכו'..).
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.t-nation.com/article/most...best_exercises
למי שאין כח לקרוא הכל מספיק רק הטבלה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() רק חבל שאנשים פה מזלזלים במדע. כיף לקרוא הודעות שלך ![]()
knowledge is power ![]() נערך לאחרונה על ידי tomerA, 17-09-08 בשעה 15:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מה קורה עם התרגום של המאמר העצום של טייט? |
|
![]() |