|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() עשוי טוב , הכתבה נכתבה בצורה קלילה ומעניינת ממש כיף לקרוא .
לדעתי ההקדמה מאוד חשובה וממשיכה לפתות את הקוראים להמשיך לקרוא . הכל זורם מצויין כל הכבוד .
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
The Pectoralis Major muscles (also known as the Pecs) are located on the front of the rib cage. The Pecs attach to the humerus near the shoulder joint and originate on the breastbone in the center of the chest. The fibers of the Pectoralis muscles run like a fan across the chest. The fan-like structure of the Pecs allows the humerus to move in a variety of planes across the body. The Pectoralis Minor muscle (not shown in the diagram) is located underneath the pectoralis major muscle, attaching to the coracoid process of the scapula and originating on the middle ribs.
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() כתבה מעולה ארבל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() Hit זה לא באמת אימונים עם עצימות גבוהה. גם אם אתה מגיע לכשל בסט של 20 חזרות, העצימות עדיין נמוכה יחסית, כי נהוג להגדיר אותה כאחוז מ 1rm. ולפי ההגדרה הזו, לא יכול להיות שהאימון שאתה מציע הוא בעצימות יותר גבוהה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא בדיוק ,תנסה פעם לעשות סט rest pause בסגנון של dc או rr ,ותגיד לי שזאת לא עצימות גבוהה.
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() מבחינת סיבולת לב ריאה זה עצימות אדירה,בחרת מטאפורה קצת לא מתאימה.
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה קצת לא קשורה , אשמח אם תענה...
איך האימונים למתאמן בסייקל שונים ממתאמן "טבעי" הכוונה נגיד מישהו מתחיל סייקל , איך הוא צריך לשנות את האימונים בהתאם? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
למרות שגם על חומרים אפשר להגיע לאימון יתר ,אבל זה כבר נושא אחר.
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת אומורת שתכניות של שריר בשבוע סטייל abcd, abcde יהיו אופטימליות? ועוד שאלה שמעניינת אותי.. אני מתאמן עם כמה מהאנשים המקצועים בארץ בתחום בגו אקטיב ת"א וחלק שם לדוגמא שי הררי מתאמנים בתכניות שמבט ראשוני נראות חסרות כל הגיון.. הכוונה לתרגילים מורכבים וכבדים בבוקר ותרגילים פשוטים בעלי חזרות יותר גבוהות בערב.. ידוע לך משהו על סגנון אימונים זה והראיון העומד מאחוריו? ואם כן תוכל לשפוך אור על עיני? וסליחה שאני גולש מנושא הפוסט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ארבל כתבה מעולה!
אנשים שלא מסכמים עם דברים שכתובים להלן, לא צריך לקבל את מה שכתוב פה כמשהו חד משמעי, זה טיפ, זה לא אומר לך תעשה כך או כך, בסופו של דבר כל אחד קובע לעצמו איך הוא יעשה מה. קראתי את הכתבה כמה דברים הפנמתי כמה דברים דווקא לא היתי משנה אבל זה לא אומר שמה שהוא כתב זה לא נכון או משהו אני עושה זה לא נכון. תבינו אין דבר חד משמעי בספורט הזה, כל מתחרה אפילו ברמה של אולימפיה יכולים להיות להם טכניקות שונות לגמרי עדיין זה לא אומר שמישהו לא עובד נכון או כן נכון. לגבי כתבה עצמה, אני אישית לא סובל קרוס, לעומת זאת פרפר בשילוב ע לחיצה זה שילוב עוצמתי ביותר. לגבי לחיצת חזה עם מוט בשיפוע רגיל, אני אישית עושה תנועה מלאה, מוריד עד הסוף ומעלה עד הסוף. הסיבה היא מתיחה מרבית של השריר, לעומת זאת בלחיצה עם שיפוע חיובי אני לא מעלה את המוט עד הסוף כי אין לי צורך שבתרגיל הזה יד אחורית תעבוד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
נקודה טובה. אבל כמו שציינתי במאמר לחלק מהאנשים טווח התנועה המלא הוא לא אידיאלי.
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() מאמר לא רע, נעים לקריאה ומובן לכול אחד,יש לך פוטנציאל בלכתוב מאמרים, אבל אני פשוט לא מסכים איתך בנוגע ל 3-4 ס"מ שאתה מפספס בלחיצת חזה.
אבל אני לא יתחיל להתווכח איתך על זה ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אתה צודק. הדיון הוא לא על אירובי.
|
![]() |
![]() |
![]() |