|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני ארחיב על זה כשאני אחזור או מחר
![]() |
![]() |
#22 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ורק עם לואו בר כי עם היי באר הוא כוסיות וכוסיות רצות 2000 לאט ממש!
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
|
![]()
![]() |
#25 |
Banned
|
![]() לא אחי הוא צריך לעשות 20 חזרות בסמית ואז סופרסט כפיפות פשיטות, ויום אחרי זה לעשות אירובי על המסילה כדי לשרוף שומןןןןןןןןןןןןןןןןןן אחיייי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
|
![]() לא יודע מה איתך אני לא זוכר מתי פעם אחרונה עשיתי 20 חזרות או אירובי...
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לשם שינוי אני מסכים איתך.
![]() |
![]() |
#28 |
Gay lord
|
![]() פעם אחת בשבוע של אימון סיבולת לא יעשה את העבודה?
כמובן אם אני מתמיד בזה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
סמל מין
|
![]() ^^ זה תלוי בהתאוששות שלך מss
אני אישית חושב שזה יעזור לך כדי לרוץ 2 ק"מ בקלות יחסית אבל זה ייקח קצת זמן אם זאת המטרה שלך לשפר את ה2 ק"מ האלה כמה שיותר מהר אז הייתי מוסיף עוד אימון אחד אבל זה תלוי במטרה
![]() |
#30 |
Gay lord
|
![]() המטרה היא לחזור לכושר בשכיבות סמיכה,מתח,מקבילים וריצה
אני מאמין שאם אני אתמיד בזה אני אחזור לכושר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אז תצטרך להפסיק עם ss
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() הוא לא צריך להפסיק ss
יש פרוטוקול לאימוני קורספיט דגש כח שם זה מסודר מתי לעשות מה |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() כל זה יהיה רלוונטי אליו כשיהיה לו בסיס מספק של מאסה וכוח. עכשיו לא
![]() |
#34 |
Gay lord
|
![]() חיים המטרה היא לרוץ כמה שיותר, לא לרוץ כמה שפחות באותו מרחק,
חשבתי כל שבוע לעלות ב500 מטר ריצה, ובאגרוף לעלות 2.5 דקות אגרוף, ובשכיבות סמיכה,מתח,מקבילים לעשות כמה שיותר ב15 דקות, וכל שבוע לעלות את החזרות בתרגילים אבל להשאיר את העניין עם ה15 דקות... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
|
![]() ריפ על הקשר בין סיבולת/Vo2MAx לכוח.
I am saying that unless respiratory or cardiovascular fitness is compromised by some pathology, strength training provides enough improvement in VO2 max to provide all the cardiopulmonary work a healthy person needs, as well as strength and peripheral metabolic conditioning that LSD absolutely fails to provide. -------------------------------------------------------- Your error lies in assuming that, in the absence of adequate strength and muscular bodyweight, which John seems to have, an increase in strength will not contribute to endurance, which it most certainly does. And 5s are the best way to get that strength, which is why they comprise most of our programming for athletes at that level of training advancement. -------------------------------------------------------- תגובה טובה מאותו פורום I think there is a great misunderstanding about met-con, cardio, or aerobic training in not only the endurance communities, but even the entire fitness community, and even within the confines of CrossFit. Aerobic/Oxidative training has real limitations. So real, that they come at the expense of other things. Strength being one of them. Doesn't matter how you cut it, no matter what studies you want to look at or who experiences it... Those who overtrain in an oxidative state are weak. Those who overtrain in shorter pathways will loose out on the oxidative end... BUT, in our research and experience it is the optimal utilization of all of this that has created a superior endurance athlete. Strength training has been found to be one of the most important parts of starting an endurance athletes program. I know this too, that when a 5 x 5 back squat workout is applied that one of two things happens. 1) absolute misunderstanding of how a 5 x 5 BS wko should be, which is accompanied by that's all I am doing today, or 2) Absolute understanding of a 5 x 5 BS wko... Which means complete fear has set in prior to the who because the athlete now understands what strength training is. Furthermore, you have two choices as to how to deal with longer distances. Your aerobic base is your aerobic base. Period! The only way to push it is anaerobically in conditioned individuals. You can either break yourself down with junk miles in order to build the t ![]() ![]() ![]()
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתה צריך לשפר ריצות, בן כמה אתה 15?
עכשיו זה זמן טוב בשנה -שנתיים הקרובות לא לרוץ בכלל ולשכוח שהדבר הזה קיים,ולהנות מכך.
![]() |
#37 |
Gay lord
|
![]() כי אני ממש גרוע בריצות ועושים לנו ריצות בבית ספר אני לא רוצה להראות כמו סמרטוט ולהיות גרוע..
מה שכן בספרינטים אני הכי טוב במחזור, אבל ארוכות זה הדבר שאני הכי שונא ואני הכי גרוע בו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
סמל מין
|
![]() אחי כל עוד יש לך מסה טובה אין לך מה לדאוג מספרינטים אני אישית בין הטובים אצלנו בקצרות עם לא הכי טוב, וגם בארוכות אני ב3 הכי טובה בשכבה ככה שזה לא כ"כ מפריע מסה וריצה פשוט תתמיד לאורך הדרך ותראה שיפור, בכל מקרה הייתי ממליץ לך לאחר חודשיים-שלוש לבצע אימון מדרגות זה דבר שיעמיד אותך במבחן אמיתי אני עשיתי את זה ואני יחסית עם כושר טוב מאוד מבחינת אירובי ופשוט הגעתי למצב שאיבדתי את חוש הכיוון במדרגות זה לא ייאמן בכלל לאיזה דופק הגוף שלך מגיע הראש מסתחרר ברמות שלא לדבר על העייפות ברגליים. לדעתי כדאי לעשות את זה כל חודשיים-שלוש כדי לאתגר את עצמך שוב ושוב מחדש אני אישית מתכונן עכשיו לטפס את עזריאלי ככה שכרגע אני עובד על מדרגות די הרבה ומשלב ריצות וספרינטים במהלך האימון...
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
למי אכפת מלצאת כמו סמרטוט זה שתסיים לרוץ לפני כולם לא הופך אותך לסוס. לעשות 20 במבדק מתח זה הרבה יותר מרשים מלסיים ראשון ריצה.. לדעתי חבל..
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() אם זה מה שעושה לך טוב... היה איתי בשכבה הבנאדם הכי מהיר בארץ (באמת, ב100 מטר) והוא היה די גרוע בריצות ארוכות למי אכפת.