|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שוב 92 על 183
ותודה על ההסבר.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() אז תעלה שומן (60 זה כלום)
תתחיל מ200 פחמימות |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באמת שאתם אחלה אנשים אבל נראה לי אני הולך לפגישה אצל חן או גל ושהם יסדרו לי חיטוב אש וזהו..
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ודמון מאיפה הידע בתזונה?. פשוט עשית לי כאב ראש באשכול של cuba ,מה אני צריך לדעת מכל זה? אמרת משהו על מוצרי חלב שזה לא טוב- ?..ואיך אני יודע איזה חיטוב אני צריך ,דל לא דל?.??
בינתיים אני ממשיך כרגיל עד שאני ילמד עוד קצת את כל הקטע, או שכמו שאמרתי תמיד יש את ישראל בודי שיעזרו לי.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() !Demon! יש אפשרות לקבל ממך מאמרים בנושא תזונה, בשביל להעשיר את הידע.. למייל פייסבוק או אפילו כאן, פשוט שמתי לב שאתה מעודכן וקצת קשה למצוא מאמרים מהמנים..קיצר תראה אם יהיה לך אפשרות כזו.
![]() |
#6 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אני בחיטוב אוכל קוטג' וגבינה צהובה ויורד סבבה לגמרי בזמן האחרון גם גבינה צהובה לא אבל קוטג' זה בכל בוקר תקרא את המאמר לחיטוב שבפורטל ואת המאמר של החיטוב דל פחממה בכל מקרה לדעתי תתחיל מחיטוב רגיל תחשב כמה קלוריות אתה צריך חלבון כפול 2 שומן כפול 1 כל השאר זה פחממות תשתמש במחשבוני תזונה וכל שבוע תוריד קצת פחממות בהצלחה... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה, רק ששנראה לתת עוד מסה, זה לא שאני שמן מממש ,אפשר לדחות את זה עוד קצת ולהעלות עוד במסה ועוד בכח.
![]() |
#8 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לדעתי תתחיל חיטוב מאפריל עד הקיץ (יוני יולי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() חיטוב של שלושה חודשים?..ולחזור למסה?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי, אז נתחיל חיטוב.
תפריט מפורט לחם חיטה מלאה 2 פרוסות 150 קלוריות גבינה צהובה 28% 2 פרוסות 193 קלוריות בשר טחון 220 גרם 450 קלוריות אורז לבן מבושל 300 גרם 351 קלוריות פסטה מחיטה מלאה מבושלת 250 גרם 323 קלוריות חזה עוף מבושל 175 גרם 252 קלוריות ביצה (חלבון) 3 חלבוני ביצים 61 קלוריות לחם חיטה מלאה 4 פרוסות 300 קלוריות שיבולת שועל (קוואקר) לא מבושלת 50 גרם 196 קלוריות שקדים 30 גרם 188 קלוריות ביצה (חלמון) חלמון גדול 60 קלוריות יוגורט 1.5% 150 גרם 77 קלוריות קוטג` 3% חצי גביע 100 קלוריות חלב עמיד 1 ליטר 1% 400 גרם 168 קלוריות סה"כ קלוריות: 2620 קלוריות סה"כ חלבון: 220 גרם (כולל שייק בבוקר עם חלב). סה"כ שומן: 60.2 גרם סה"כ פחמימות: 299.2 גרם גבינה צהובה 28% זה בסדר? אחרי שקראתי קצת, מבחינה של האימונים 8 סטים גדול 6 קטן.
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() תעלה שומן, תוריד פחמימות ל200
ברור שגבינה צהובה זה בסדר. |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() לכמה להעלות שומן?
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() 110 שומן
ו200 פחמימות זה מתקזז |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מזלזל לשניה במה שאתה אומר אבל אני מבין 1 גרם שומן לק"ג יספיק, אני יעלה ל90 ויוריד פחמימה. טוב?
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה תודה על הכל , אבל אם אני רוצה להיכנס לזה בצורה מקצועית אני יתחיל בפגישה ייעוץ אצל חן בסניף או גל. שוב תודה, בניתיים נמשיך מסה.
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() תיהיה על 200 פחמימות
ותוסיף שומן או חלבון שישאר אותו מאזן קלורי. |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() הידע הרוב מynet אחי
![]() סתם לא , מחקרים ,ספרים , הרבה מלייל מקדונלד גם הוא אחד השפיצים לשאלה של האינסולין והחיטוב, לאחוז שומן שלך לא צריך לדאוג לאינסולין ותעשה חיטוב רגיל.. לכן אתה יכול לשלב מוצרי חלב גם... לגבי פחמימות, יהיה הבדל מבחינת הגוף, שזה גם לא לדיאטה רגילה , רק אם אתה מתחת ל100 גרם פחמימה כי במצב של פחות מ100, שזה גם הבסיס של חיטוב דל פחמימה ,הגוף יכנס למצב של קטוזיס(ניצול גופי קטון במקום פחמימה) ובעיקרון כל הפחמימה כמעט שתכניס תנוצל על ידי המוח.. לכן להיות על 200או גרם300, מוצרי חלב או רק תפוחים או לחם, לא ישנה הרבה.פשוט תיראה שיש לך מספיק חלבון ושומן...כי באחוזי שומן גבוההים אין בעיה לנייד שומן ולמרות שאינסולין מנגד ליפוליזה(שריפת שומן) , כאשר הקטע הזה נבדק באחוזים גבוההים ניראה שלא היה שינוי בירידה בשומן אלה רק בנוזלים(זה ברור כי יש פחות פחמימה שאיתה סופחת נוזלים)... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתלבט - מאסה או חיטוב בשבילי | propush | תזונה ותוספים | 6 | 26-07-09 13:22 |
מתי להתחיל חיטוב? | NO NICK | אימונים | 12 | 18-07-09 13:54 |
מתי להתחיל חיטוב? | FixMan | גלריות הגולשים | 24 | 28-02-09 06:50 |
כדאי להתחיל חיטוב? | Rendi Orton | אימונים | 13 | 19-04-08 14:13 |