|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר על כל שריר בנפרד
אתם מתכוונים לעשות לשריר גדול למשל חזה לעשות 7 סטים... זה תרגיל וחצי ... זה נראה לי מעט מאוד לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כרגע בתוכנית אימונים שלי... מחר אני עובד על גב, יד אחורית, בטן.. אוקיי ? אז לגב אתם אומרים 8 סטים ? ויד אחורית 4 סטים ? *זה נשמע לי מאוד מעט !! כי זה לשריר גדול יוצא 2 תרגילים בלחץ !! ולשריר קטן תרגיל וחצי בלחץ !!! זה הגיוני ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)תעבוד על הרגליים אני לא עבדתי עליהם כי התעצלתי ועכשיו אני מצטער על זה כי יש לי חוסר פרופורציה רציני 3)אם תעשה את החלוקה שאמרתי לך 7-8 סטים לחזה ו-3-4 סטים ליד אחורית יספיקו ואין צורך ביותר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תראה, באופן הגיוני הטרייספס עובד בתרגילי חזה בעצימות נמוכה יותר מהחזה, לכן אתה יכול להשלים את הפער הזה עם תוספת קטנה של סטים. כשאני עושה לחיצות חזה, אני בקושי מרגיש שהטרייספס עבד בכלל, לכן אני מוסיף 3 סטים של פשיטות. כתפיים לעומת זאת עובדות אצלי חזק מאוד, לכן אני כמעט נמנע מעבודה ישירה עליהם (אני עושה קצת לחיצות בטווחים נמוכים, אבל זה למטרה אחרת). אני לא אומר שתעשה אותו דבר, אבל תעבוד לפי ההרגשה שלך במסגרת הווליום הנורמלי.
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2)סבבה אז אני יוסיף 2סטים לכתפיים כי אני לא מרגיש אותם עובדות בחזה וגם את היד האחורית בקושי אז אני יוסיף לה גם סט 3)בנוסף ל-7-8 סטים שאני עושה לחזה 4 סטים כתפיים ו-3 ליד אחורית יהיה סבבה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() כן. אבל הייתי מציע תחילה לנסות לעבוד עם קצת פחות סטים בעבודה מבודדת, ואם אתה לא רואה התקדמות אז להוסיף (בהנחה שלא עשית את זה עדיין). זאת הדרך הכי טובה לדעתי לדעת מה באמת דרוש להתפתחות שלך. אני לדוגמא הוספתי 3 סטים לטרייספס רק אחרי שוידאתי שהוא באמת לא מתפתח מעבודת בנצ' פרס. לשיקולך.
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חזה + יד אחורית + בטן. ואני רוצה לעבוד על ניפוח. אז נכון לעשות 7-8 לשריר גדול, 5-6 לשריר קטן? ובעצימות גבוהה מאוד אני מבין עם כך... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
|
![]() ציטוט:
בן של פרסי בא לבקש ממנו 5 שקלים, "4 שקלים אתה רוצה?" ענה לו האבא. הוציא 3 שקלים מהכיס, נתן לו מתוכם 2 שקלים וביקש עודף. :laugh: אותו דבר פה. אומרים לך לעשות 2-3 סטים לתנועות חד מפרקתיות, אז אתה חוזר ועונה, "אז לעשות 6 סטים לשריר קטן?" עושה רושם שקשה לך להתנער מההרגל הזה של עבודה מרובת סטים. אם זה עושה לך את האימון, אז אין לי מה להגיד לך חוץ משיהיה לך בכיף. כי באמת הכיף באימון הוא חלק בלתי נפרד, וזה לא סוד שהרבה מתאמנים מצליחים להסתדר ולגדול עם התוכניות הכי גרועות שיש (זה לא מכוון לתוכנית שלך, אמרתי את זה באופן כללי). אז פשוט תעשה איך שנראה לך ואיך שנוח לך. הסברתי פה את העקרונות פחות או יותר, התפקיד שלך זה לקחת את זה ולעשות עם זה מה שאתה מבין ואיך שאתה רואה לנכון בשבילך.
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() 2-3 סטים לכמה תרגילים לשריר קטן ?
|
![]() |
![]() |