|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכוונה הוא קונה לי בשמן לעשות דווקא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא ידע מה איתכם אבל אני בקטע הזה מסודר, אחרי מה שעברתי אימא ואבא שתיהם מה זה תומכים בי, כל מה שאני רוצה קונים ואימא יודעת בדיוק מה לקנות
![]() מצד שני.. אני לא הולך וקונה גינסים של 1000 שקל.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני לא קונה ג'ינסים ב1000.. ב500 מספיק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() זהו שזה גם אני לא.., ועברתי אנורקסיה.. אימא לא חוסכת בקטע של האוכל ומצדם כמה שאני יאכל יותר יותר טוב.., וגם הם דווקא מעודדים לאכול בעיקר אוכל בריא..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד תקנה כל מה שאתה צריך מהכסף שלך, אחרי שאתה מבשל תנקה הכל אחרייך כלים שאריות הכל פיקס כמו שהיה. ואז תשאל אותה מה מה את רוצה מהחיים שלי מה זה בדיוק מפריע לך מה כואב לך שאני עושה משהו שאני אוהב ?
יש לך תקופה טובה של שקט אתה לא תשמע מילה סמוך עליי.
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שאחד מהם הוא בכלל מסוף כיתה ז' ותחשוב אני כבר עולה לי' אז זה ממזמן.. והוא גם גדול עליי בשש מידות זה היה לפני ההרזיה ![]() ועוד שתיים שהיו במבצע כל אחד 500 במקום 1200 לאחד והשאר יחסית זולים הרוב זה מבצעים אז יוצא לי 200-300 שקל ג'ינס לפעמים אפילו פחות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אני היחיד שקונה ג'ינס ב- 100 שקל ושמח מזה? חלק מכם בטח עכשיו יקבל אותי כמו איזה זקן, אבל אתם משלמים 400 שקל על מדבקה, הג'ינס לא יותר יפה.
אפשר למצוא גינסים ב- 100-200 מאוד יפים, אפילו יותר מהמותגים. כבר יצא מכל החורים הג'ינסים הקרועים האלו, יש לי 3 ג'ינסים, אחד שקניתי בישראל ב- 100 שקל ו2 שהזמנתי דרך קרוב משפחה חורג, כל אחד עלה לו 40 או 60 דולר, ולא שילמתי אגורה:p נחשו מה, אני גם לא קונה תחתונים ב- 80 שקל ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ממש לא מדוייק, אפשר לעלות גם הרבה יותר בלי לעלות בכמות רצינית של שומן, הכל תלוי בגנטיקה
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קניתי מRG512 שלוש ג'ינסים ב450,יקר? ![]() ותחתונים אין לי שעולים יותר מ25 שקל... כולה תחתון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]() בהתחלה שהתחלתי לאכול נכון ההורים שלי לא הבינו למה אני מחסל לבד קופסת קוטג'. ואז לאחר מכן כשהתחלתי עם גיל איכשהו הרגלתי אותם ועכשיו אבא שלי כבר רגיל לקניות: כל יומיים הוא בסופר. הוא יודע תמיד להביא קוטג', טונה, חזה עוף, פרכיות, לחם קל, ביו, ירקות, ברנפלקס. כל איזה חודש +- יש לי איזה ויכווחון עם ההורים שהאוכל שלי יקר וזה הוצאה ממש מוגזמת, ושאני צריך לאכול אוכל רגיל. אבל אחרי שעתיים זה נרגע. ת'אמת בתוכי אני יודע שבאמת כל האוכל שלי דיי יקר, אבל אני מסביר להם שזה בשביל המטרה שלי..
בגלל זה מההורים אני כמעט ולא מבקש כסף ליציאות, בגדים, רישיון ועוד. משתדל להסתדר לבד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
|
![]() בתאחלס אנחנו צריכים לנשק להורים שלנו את הידיים...
מתחילים להבין רק כשמתחילים לעבוד לבד ורציני הרי כל שקל אתם חוסכים ! כל ביקור בסופר מוריד לך מהכיס - 500 שקל בערך למי שלומד נהיגה - כל שיעור 90 +- למי שיש כבר רישיון - ביטוח, דלק, טיפולים ... ![]() ותחשבו איזה כוח פיננסי צריך בשביל להחזיק חרא קטן בבית שרק אוכל ויושן ולא עושה כלום .. אני מאד מעריך את ההורים שלי על זה שהם לא חוסכים לי בכלום אז תנסו להכנס לראש הזה ולהיות חסכנים ולהתפשר מתי שצריך , כי זה הרבה כסף ![]()
![]() |
#53 |
חבר פעיל
כללי:: מתאמן לאורח חיים בריא ומוצק
עוסק ב:: מאמן בהולמס פלייס
|
![]() פשש אני רואה שהחיים של הרוב פה דבש,בחיים לא לקחתי מההורים שלי שקל(רק לטיול השנתי)לא על תזונה נכונה לא על הרישיון ולא על הבגדים,לא פלא שההורים מחליטים בשבילכם.
![]() |
#54 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2 ג'ינסים של וולקום ב50 דולר... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() מזה אני בחורה ואני לא זוכרת מתי פעם אחרונה נכנסתי לחנות בגדים.
אני פשוט לוקחת את כל הבגדים של אמא שלי. הכל כולל הכל... עצוב d: אבל חסכוני
![]() |
#58 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני ככה ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() דאבלללל
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() חחח נראה לי שהוא התכוון שזה בושות (ליד האורחים) שיש לך מדף לבד עם אוכל בריא