|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בזמן הזה שחלף מאז השאלה האחרונה שלי ,עשיתי חיפושים באינטנרט בנושא ומצאתי אתר באנגלית שמסביר את רוב תורת האימונים בחדר הכושר עפי"ניסיונו ומחקרים מדעים ולמדתי כמה דברים חדשים וחידד לי כמה נושאים חשובים ,
עפי זה אני יכול לשלול את התוכניות ABC/D למינהן ואמשיך להתמיד ברוטינה של AB בווריאציות שונות וחדשות שלמדתי. לרגע הלכתי לאיבוד מרוב חומר בנושא באינטרנט בגלל שבכל אתר שונה יש תורה שדוגלת ברוטינה ונפח עבודה שונה אבל הולך לשיים את הידע שכבר צברתי ממך(gorneo1) +הידע החדש לגבי נושא של נפח,עצימות,חזרות,רוטינה וכו בעיקר בגלל שמי שכתב את זה נתן הסברים מעמיקים ומשכנעים ביחס לאתרים אחרים בחו"ל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תוכל להסביר לי למה שללת את abc/d?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כי כרגע אין באפרותי להתאמן יותר מ 4 ימים בשבוע לכן תוכנית של abc או abcd לא תעזור לי להתקדם במשקלי עבודה, כי לפי מה שלמדתי שריר צריך גירוי כל כ 3 ימים וזה הזמן הדרוש לשריר להתפתח, לכן רוטינה של abcd למשל לא טובה לי כי אז שריר ספציפי עובד אחד ל שבוע מה שקורה זה שתוך נגיד ל 3-4 ימים השריר "נבנה" ואז נותר עוד 3-4 ימים בעצם שגורמים לסוג של "נסיגה" בהתפתחות שהושגה ב 3-4 ימים הראשונים וזה גורם לסוג של להיות תקוע על אותם משקלי עבודה וכתוצאה מזה גם כנראה ההתפתחות של השריר תקועה.
אם יש לך אפשרות להתאמן 5-6 ימים בשבוע יכול להיות שתוכנית abc תהיי לך טובה אז תוכל לשמור על עקרון גירוי שריר כל כ 3 ימים מצד שני אם אתה לא לוקח סטרואידים או כל תוספי התזונה וויטמינים החייוניים כדי שיתחזקו עומס עבודה כזה של 6 ימי אימונים אז בכלל לא מומלץ לעשות עבודת משקולות יותר מ 4 ימים בשבוע .(עפי מה שלמדתי) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[יעוץ] רוצה להתחיל במאסה יש לי תוכנית אימונים צריך עזרה בנוגע לאבקות-יש נתונים בפנים | YUPIDO | תזונה ותוספים | 4 | 20-04-13 02:13 |
צריך יעוץ בקשר לתוכנית אימונים - חיטוב | Rufos | אימונים | 0 | 27-03-12 20:33 |
יעוץ|צריך יעוץ בלקיחת אבקת חלבון באימונים | david9995 | אימונים | 3 | 14-09-11 17:20 |
[יעוץ] בקשר לתוכנית ab שלי | Guy- | אימונים | 8 | 31-03-09 20:36 |
חדש בפורום, צריך יעוץ לתוכנית אימון! | ינון כהן | אימונים | 0 | 03-01-07 21:30 |