|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
![]()
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() תוספים זה מושג נרחב
![]() |
#83 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() ואי איזה רעים פה הרוב... חומרים לא אפשר גם לפרגן כן.. רואים שיש לו חזה +++ אפילו אם הוא יחטב ובי לא קטן בגב.. והוא בכלל פאורליפטר.. הכי כיף ,מרים כבד וכל החיים במסה :p אם גם יש חברה יותר טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() wtffffff
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
כללי:: Maor Nechemia AKA LiL Sauce
עוסק ב:: Personal Trainer \ Israelbody Staff
חדר כושר: Holmes Place Modi`in
|
![]() תודה רבה לכולם על כלל התגובות. גם השליליות וגם החיוביות.
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
השמן מהקרוספיט
|
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ועוד פעם , נראה איפה אני יהיה בעוד כמה שנים ואיפה אתה ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() lol, u have some big issues...
1. i'm older and bigger and stronger and smarter then u 2. i'm prettier and my dick is bigger. 3. until now i've never said that but its true 4. i've never once said something about me in compare of u (b4 now i mean) regarding anything and a 5. i've never said anything good about wingate, only the opposite so again ur talking a lot of crap 6. what do u think about 1 and 2 ? 7. in 5 years? i'll b 26 living in tel aviv, most probably in a relationship but if i'll be single i'll talk to you... 8. stop talking bullshit and open some books b4 u write and then i wont say ur wrong 9. gooday. 10. how can i b a nerd? and how do u know i'm a nerd? cuz i have a beard, tattos i lift weights and listen to metal? talk to the eliteFTS guys... 11. lets say i'm a nerd thats bad? ur mad at me cuz i don't have any friends and cuz the only cheat i make is with my right hand on the left? 12. i said gooday.
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() הומי סתם שאלה לא קשורה באמצע הריב שלכם, למה אתה כותב באנגלית בעצם?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יענה לך בקצרה ולעניין . 1. אל תנסה אפילו להיכנס איתי לקטע הזה כי זה הפסד מראש 2. מתגובה לתגובה אתה יוצא יותר ויותר חנון עם בעיות ביטחון עצמי שמנסה לשקר לעצמו , שוב מוכיח לעצמי שאני לא טועה אף פעם . 3. זה שאתה יותר גדול ויותר חזק ? חחח יותר גדול אני בטוח , תרתי משמע כאילו . יותר חזק ? לפי מה שזכור לי אני הייתי דופק מכות למטאליסטים שגדולים ממני בכמה שנים לפני שנה שנתיים . תפסיק לנסות להוכיח שאתה משהו , כי דוגרי אין לך ממה לתפוס . קיצור , וואלה אם הקטע שלך זה לתפוס גובהה על מתאמן מתחיל שבקושי מבין עיניין ששואף להרבה , לך על זה . וחחח בנוגע ל7 , רק ממשיך להוכיח שהשאיפות שלך עלובות אם אתה רוצה לגור בישראל . וואלה תאכל'ס , שיהיה בהצלחה . שוב ופעם אחרונה , נראה איפה אני יהיה בעוד כמה שנים ואיפה אתה . נערך לאחרונה על ידי PussyBody, 28-03-11 בשעה 23:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה ברצון לגור בישראל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
|
![]() נדב סתם שאלה לא קשורה באמצע הלילה, מה שלומך היום?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה נטריל את האשכול, שלומי טוב, מחר מועד ב במשפט חוקתי איזה באסה אבל לאחר מכן יש שידור של הפסד של הנבחרת וניצחון של מכבי אז יהיה כיף אולי נשים ווינר אם נספיק , מה איתך יואשי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]() של1מי טר1ל, ביקרתי בשירותים לפני דקות מספר, אוכל לספר כי מאגר השופכין בשפדן יעלה בכ-2 סנטימטר בקירוב.
מחר אצפה בקוצר רוח להפסד הנבחרת בידי נבחרת גר1זיה, רצוי ע"י שער עצמי בדקה ה93 של י1אש זיו ח0ר המ1שג, לגבי מכבי אין בדעתי מה תהיה התוצאה, אם כי קהל לובשי הרולק0ים וח1בשי כובעי הn0 fear הוכיח את חוסר נאמנותו לקבוצה ברגע משבר, בדיוק כמו בכדורגל. מה הינך לומד, הו איש אשכ1ל1ת, וח1בב אשכ1לי1ת שכמותך? האם אתה מרגיש מימוש עצמי ותעצומות נפש גבוהות במהלך הלימודים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
|
![]() יואש,
מה אתה לומד ואיפה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
אני תותח,אתם יודעים שאני תותח? כי אם לא אז תדעו שאני תותח, הא אני גם תותח
|
![]() אחי בלי להעליב או משהו אבל חלאס להיות אנטיפט. אם אתה רואה שמישהו טועה אז וואלה תתקן אותו. תראה לנו משהו שאנחנו לא יודעים... שיא הרצינות.
![]() |
#98 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Banned
|
![]() לא ציפיתי לא משהו אחר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() לומד משפטים. ואם אני מרגיש תעצומות נפש? רק בחלק מהקורסים. בעיקרון אני קצת מתחרט שלא הלכתי ללמוד מוזיקה אבל חפיף.
אגב מחר אולם מלא(ברולקסים) בנוקיה הם מריחים פיינל פור שאם הם יגיעו אני אסע אליו(לעודד את ברצלונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|לאיזה ערכים אני צריך להגיע? | YossI822 | תזונה ותוספים | 1 | 24-10-08 12:09 |
אפשר להגיע לרמה כזאת בלי חומרים? | Ido | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 15-02-08 21:53 |
לכמה אחוזי שומן אני צריך להגיע בשביל קוביות? | yespocket | פיתוח גוף-כללי | 20 | 12-02-08 19:28 |