|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() תמיר בהחלט צודק. את עיגור אני לא מכיר ולא ראיתי אז אני לא יכול לדבר. ע1נס עשה התקדמות מעוררת התפעלות בכל הנוגע למשקלים על המוט ומשקל גוף הוא לגמרי הוריד את כל ה"ג'אנק" שהוא צבר בתקופת חלב חלב חלב אוריאו אוריאו אוריאו והוא הגיע בזמן קצר מאוד להישגים שמעטים האנשים שהגיעו כאן. שקד אתה צעיר וחסר נסיון (אומר את זה בבטחון מוחלט מבלי להכיר אותך) ואתה תלמד את הדברים האלה על בשרך בהמשך הדרך. מה שאני מציע לך זה ללמוד מאנשים שמנוסים ממך ועשו את הטעויות שאתה עדיין לא עשית. בהצלחה. בוא לא נהרוס לתמיר את הדיון. לא משנה איך וכמה אתה מרים אני בטוח שאתה נותן הכל וברור שאתה לא בא להתרברב, חלש אתה בטוח לא. בהצלחה גם לך, תתחרה כבר.
![]() |
#102 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() ציטוט:
אני התחלתי 70 קילו עשיתי ss 4-5 חודשים הגעתי ל 93 קילו חיטבתי ל81 קילו על אותו אחוז שומן כמו שהיה לי ששקלתי 70.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]() דרך אגב no troll גם באיזה מטר 90 ובשיא שלו שקל 130 קילו ועבר ת5 אלף קלוריות והגיע למשקלי עבודה מרשימים באותה תקופה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() 1.95
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה מי שיותר גבוה כאילו אמור להרים יותר רק כי הוא ישקול יותר הרי אזה 70 אחזו מהמשקל זה הגובה של הבן אדם העצמות גולגול ראש ..הרי זה לא תורם להרים יותר
כאילו משהו ששוקל 70 קילו בגובה של 1.70 מרים סקוואט פי שתים ממשקל גוף שזה 140 ל5 זה יותר מרשים מבן אדם ששוקל 80 קילו בגובה 1.80 מרים סקוואט 150 ל5 ??? לדעתי ה1.80 יותר מרשים וחזק כי הגובה שלו מוסיף לו עוד אזה 6-8 קילו והמשקל הזה לא תורם להרים יותר
![]() |
#106 |
|
![]() מצטער קיריל לא קראתי מילה ממה שרשמת ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רואה את התמונות
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() רואים אח שלי תבדוק עכשיו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
חבר פעיל
|
![]() או סוף סוף אני רואה את התמונות!!!
תשמע תמיר אתה חזיר ברמות פשוט גדלת בטירוף מעצבן שמגיע הצבא בדיוק בשיא אבל כמו שרוב הפורום עבר וגם אני בניהם הולכים וחוזרים בכל מקרה שהיה המון בהצלחה אח יקר ותחשוב טוב לאן אתה רוצה ללכת ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר מתחיל
|
![]() פשש , איזה תותח אתה מילה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
חבר פעיל
|
![]() פייי איזה ידדד ,אחד הסוסים פה כל הכבוד אחי ניראה מעולה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר מתחיל
|
![]() מטורף אחי כל הכבוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צה"ל
חדר כושר: Home's-Place
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
נפיחון
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה אשכרה פאקינג גיי לא יאמן. תפסיק להסתכל על התמונות שלי ולאונן. ומה לעזאזל קשור גובה? צהצההצהצהצצה אחלה פוטושופ דפקה בתמונה למרות שהיד הכתפיים והחזה שלך לא משהו בכלל אבל בכל זאת אחלהה צבע כזה כחול על שחור דווקא נחמד פהפהפהפהפ אגב אני מקווה שחלקתה עם ההורים שלך כבר את הסוד שלך שאתה חוי גלוט פידרס
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]() תפסיק כבר להיתנהג כמו ילד יחולדה איגור אני שמרתי תתמונה שלך במחשב שלי בישביל להראות לאנשים מה זה חוסר פורפציות בין שתי הידיים . ? קח לורד אדום ותירשום על הבטן שלך failed ..!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
נפיחון
|
![]() קיצור אתה גיי אין מה לעשות.
תגיד מה יותר טוב אייפון או גאלקסי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
חבר פעיל
|
![]() גאלקסי ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כאבים באשך ימין | טלסביון | פציעות ספורט | 8 | 02-01-11 19:10 |
תגידו בבתי כלא בארץ יש חדרי כושר ? | SuzukiR | פיתוח גוף-כללי | 41 | 01-12-07 02:14 |
בבקשה תגובות על התוכנית ! באתי אם שאלות מסויימות ! | Nick | אימונים | 5 | 26-11-07 15:00 |
מחר שביתה במחוז חיפה בבתי ספר על יסודיים | VoRteX | פיתוח גוף-כללי | 14 | 07-03-07 17:34 |
מחר שביתה בבתי הספר!! מתחילים ב10:00! | P-a-n-1-c | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-01-07 00:08 |