|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בולט, אז לאיזו עליה אתה קורא עליה יפה בחודש? שני קילו שריר? אם אתה עולה שני קילו שריר נקי בחודש, אתה עולה 24 קילו שריר בשנה (תרשה לי לגחך) ו48 קילו מסת שריר בשנתיים, אתה רוצה שאני אצחק או אבכה? כי עליה כזו גם אנשים על סטרואידים לא רואים ברוב המקרים, אז אנשים טבעיים לא יעלו כזו עליה במסת שריר בתקופה כזו, וזה לא כולל עליה של שומן ונוזלים שיכולים להסתכם עם המסת שריר ב60 קילו בערך בשנתיים...
נמרוד, 5 קילו שריר בחודש זו עליה קטנה בשביל חלק מהאנשים? על השטות הזו בכלל לא שווה להגיב. כמובן שאני מדבר פה על אנשים טבעיים |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בוא נתערב שבחודש השני הוא יעלה 7 קילו נקי ככה? וזה היה דוגמה, אתה נתפס למשהו שלא חשבתי לפני שכתבתי אותו.. ד"א לפי דעתי בהרבה מצבים קילו שריר בחודש זה מעולה, זה תלוי במליון דברים וזה מאוד אישי. אני לא אשפוט תזונאי על פי נתונים של מישהו אחד.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נמרוד, התגובה שלך לא רלוונטית כי רשמתי שהכוונה היא לאנשים טבעיים.
ד"א, אמרתי את זה בלי קשר לויכוח הזה על התזונאים. |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מציע שתמחק את כל התגובות של שלושתינו
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שפשוט תתחיל להצטנע קצת |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחח טוב שהוא לא אמר שאם הוא היה יודע אנגלית הוא היה יודע יותר טוב מגיל גרנות! ![]() בעולם הזה כמו פאנינק אמר ידע שווה כוח לא רק בתחום ה-BB אם האנגלית שלך לא טובה הפסדת! |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמו שאני יגיד שאם הייתי הבן של שרי אריסון הייתי יותר גדול מאלי האנה..
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כתבתי קודם באחת הודעות שעליתי באיזה חודש 1.8 ירדתי שומן1.3
זה לאחר שלא התאמנתי חודש בגלל שנסעתי לארה"ב שמרתי על תזונה אבל לא 100 אחוז כי היה קשה אתה בחול בכל זאת הולכים מלא וזה מוצאים המון אנרגיה ולא שומרים על תזונה כמו שצריך ולא מתאמנים חודש ירדתי אני מאמין חצי ס"מ +- ביד וכחזרתי עשיתי את זה בירבית אבל אין עוד דברים כאלה יכול לקרות רק לאחר סיקל ראשון של קראטין אז אתה מדבר איתי שקילו שריר בחודש זה כלום? |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() פאניק יש לך פשוט אובססיה מגעילה לנסות להפיל את נמרוד,דיי תרפה קצת.
אתם מפספסים את כל הרעיון של לוג האימונים,הלוג נועד בשביל לדבר על ההתקדמות של המשתמש במהלך תוכנית האימונים הספציפית שלו ולא לדון אם זה שווה ללכת ליאיר להב או לא ואם 2 קילו שריר בחודש זה טוב. תפסיקו לעסוק בקקה אמרו חכמים ממני =] חבל שהלוג סתם ינעל...
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א - אובססיה* |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מקום על המסך שלך ברוחב לגב שלי. ![]()
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מתי תפסת תחת? כשהשמצת את גיל ואמרת שהוא עושה קופה על אנשים עם הקריאטין אקסטרים. מתי תפסת תחת? כשהשוות את עצמך בצורה כזו או אחרת לגל.ט מתי תפסת תחת? כשאמרת שהידע של התזונאים לא יחדש לך כלום ולא יתרום לך בכלום. להמשיך? |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
2. זה היה סתם לצורך המחשה, אתה נתפס לדבר מפגר, ברור שלא הייתי מגיע לרמה שלו, זה כמו שתגיד לבחורה שהיית קוטף את הירח בשבילה, או שאתה אוכל גלידה ואתה אומר שהיא הכי טובה בעולם.... 3. יחדש לי כן כי הם יודעים יותר ממני, יתרום לא? אני לא חושב שהידע שיש להם ואין לי רלוונטי לגבי. תגיד אתה עולה חדש? תשקיע את ה150 ש"ח שלך פעם בחודש בשיעורי הבנת הנקרא. ד"א אני מתאפק לא לפתוח עליך פה, פשוט זה לא הסגנון שלי לתפוס דברים שאני אומרים ולרדת עליהם על זה.
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() פאניק ונמרוד, כבר הבאתם אחד לשני וורד לכבוד יום האהבה?
מנהלים כדאי שמישהו ימחוק את החפירה הארוכה הזאת למען האסתטיקה.
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() פאניק רוצה וורד?
|
![]() |