|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא כל כך אפשר לקרוא לזה דדליפט..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא דדליפט. זה הולטינג דדליפט+ראק פול מהברכיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני מציע לך לא לעשות את ה"דדליפט" שעשית יותר בחיים:
-הגב שלך עגול בהגזמה(אם המוט מחליק לך/מאיזשהי סיבה אתה מסתובב אפילו ב10 מעלות אתה פורץ דיסק) -יש סכנה ממשית שתקרע את הבייספס באחד הידיים ככה בקשר למשקלים, אני לא יודע, לעשות 180-190 קילו דדליפט לrm1 זה לא בשמים, כל מתאמן שעובד רציני יכול להגיע לזה תוך פחות משנה, 270 לעומת זאת(!) זה עניין אחר לגמרי בצורה טבעית
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() בקורס ליצנים לא מלמדים כל סוג של דדליפט/סקבט אמיתי/כל תרגיל שיעשה אותך חזק
![]() מנגנון פריצת דיסק זה כפיפה תוך כדי רוטציה, בטח ובטח עם משקל על הגב, מושך עם גב עגול+משקל+לא מושך נכון, רוטציה הכי קטנה ככה והופ הדיסק מחליק על חוט השדרה והחיים שלך נדפקים פחות או יותר לחצי שנה הקרובה עריכה: המשקל על המוט נראה 180~ הפלטות קטנות ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 11-03-11 בשעה 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
תכלס חוץ מל1אי וק1למן לא שמעתי על אנשים שסבלו מפריצצת דיסק עקב הרמת משקולות, וגם הם היו אידיוטים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הסרטון הוא מחודש אוקטובר
עבר זמן מאז אני כל אימון כמעט מצליח לעלות ב2-5 קילו על המוט בכל מקרה תקראו לזה דד ליפט או לא , ככה אני יודע לעשות , הטכניקה השתפרה במעט ובסופו של התהליך המוט למעלה זה מה שחשוב , הצלחתי להרים אולי לא עם טכניקה מושלמת. וכן גם אני מאד אוהב את הגוף האנושי שיכול להרים דבים ששוקלים פי 4 ממנו גם ופי5.
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ואואואוואואואואאואואואואוואו איזה חרטא מטורפת
"אני כל אימון כמעט מצליח לעלות ב2-5 קילו על המוט" כל אימון אתה מוסיף עוד 2-5 קילו?אחי תגיד לי אתה חי בסרט או מה? אני לא צוחק אבל אתה חייב איזה שהוא טיפול..המצב פה באמת עצוב :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() והולכים להכנס בך חזק על המשפט הזה ^^"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ביום ראשון אני אוכיח את זה
בכל מקרה התחלתי לפני שנה דד ליפט של 70 קילו וסקוט של 60 בערך העלאתי את הדדליפט ב200 קילו אני חושב שזה מכובד מספיק לשנה של אימונים יגידו מה שיגידו על השיטה שאני מתאמן או על הטכניקה
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() בסדר אמרת 270ק"ג לפני כמה ימים
אני מצפה לסרטון של 280ק"ג+ בהצלחה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
כללי:: מנהל את הקרקס הזה
חדר כושר: Clown Fitness
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
|
![]() אחי הפסקתי לעקוב אחריו לפני המון המון זמן
יש לו תוצאות יפות אבל הוא לא צריך לזרוק לך פה נתונים לא הגיונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() יש לחדש שלנו גם ראייה סלקטיבית
כמו ששמת לב הוא קורא ומגיב רק!! על מה שבא לו או כנראה רק!! מה שיפה לו בעין אתה יכול לראות מקודם שמתי 2 תגובות רצוף והוא התייחס!! רק לאחת מהן משו לא מסתדר לי עם הבנאדם הזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() עם כל זה שהוא נראה סבבה
אישית אני חושב שזה דרך חומרים.. והוא חתיכת אפס זה שיש לו קצת גנטיקה ומסה הוא סתם נפוח ואשכרה הולך למכון רק בשביל פוזה ואגו |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() בדדליפט איך ספרת את הצלחות ? זה נראה שיש שם 180~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() 20
10 x4 15 5 יוצא 80 כל צד, 160 + 20 של המוט = 180 קילו |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מאתמול | ThE HummeR | גלריות הגולשים | 15 | 23-07-09 21:02 |
תמונה ספונטנית שלי מאתמול כנסו אנשים. | The-Two | גלריות הגולשים | 39 | 18-07-09 16:03 |
תמונה של קאטלר מאתמול | Cortex | פיתוח גוף תחרותי | 52 | 30-05-09 22:30 |
תמונה מאתמול | dimax | גלריות הגולשים | 21 | 24-02-07 09:03 |
סתם תמונה מאתמול | ^סהר^אבוטבול^ | גלריות הגולשים | 14 | 20-02-07 17:38 |