ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-09-06, 21:22   #1
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל בישול אבקת חלבון

אם אני מבשל\אופה\מחמם בדרך מסויימת את האבקה אני פוגע בה באיזושהי דרך?
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-06, 21:24   #2
NIRAN
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלNIRAN
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 4,315
שלח הודעה דרך ICQ אל NIRAN
ברירת מחדל

שים סקופ אבקה בשמן רותח כמו ציפס זה מתכון מעולה.
האבקה לדעתי לא נועדה להיות בטמפרטורות קיצוניות לכן אני לא הייתי עושה את זה.
__________________
NIRAN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-09-06, 21:28   #3
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NIRAN
שים סקופ אבקה בשמן רותח כמו ציפס זה מתכון מעולה.
האבקה לדעתי לא נועדה להיות בטמפרטורות קיצוניות לכן אני לא הייתי עושה את זה.
אני לא מדבר עד כדי כך אני שואל את זה כי אני רוצה להכין עוגיות חלבון החום לא יעבור ב140 מעלות בערך אז אני רק רוצה לוודא קודם שלא תהיה פגיעה באיכות של החלבון עכשיו יש למישהו תשובה קצת יותר רצינית?
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 00:00   #4
power_hour
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלpower_hour
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 318
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
אני לא מדבר עד כדי כך אני שואל את זה כי אני רוצה להכין עוגיות חלבון החום לא יעבור ב140 מעלות בערך אז אני רק רוצה לוודא קודם שלא תהיה פגיעה באיכות של החלבון עכשיו יש למישהו תשובה קצת יותר רצינית?
שאלה שגם מעניינת אותי כי באתר ישראלבודי ובפורום יש מלא קישורים למתכונים.
ממה שאני יודע בכל הקשור לעניין חלבונים עוברים תהליך דנטורציה-שינוי במבנה האורגני כתוצאה מחום או חומציות שפוגע בתפקוד או ביכולת (בפועל מוריד מערכו התזונתי)
power_hour מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 00:04   #5
Netnael
אזהרה מס' 1 - אי ציות לחוקי הפורום
 
הסמל האישי שלNetnael
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 302
ברירת מחדל

ממ כל אפיה פוגע רק ב 8 אחוז מחלבון שזה לא משמעותי לפי דעתי מי יודע מה
__________________
:
Netnael מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 00:04   #6
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי power_hour
שאלה שגם מעניינת אותי כי באתר ישראלבודי ובפורום יש מלא קישורים למתכונים.
ממה שאני יודע בכל הקשור לעניין חלבונים עוברים תהליך דנטורציה-שינוי במבנה האורגני כתוצאה מחום או חומציות שפוגע בתפקוד או ביכולת (בפועל מוריד מערכו התזונתי)
כן אני שואל את זה רק בגלל ששמעתי על הדנטורציה ניסיתי לברר בכל זאת קצת על זה ולא הלך עדיין
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 00:09   #7
power_hour
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלpower_hour
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 318
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
כן אני שואל את זה רק בגלל ששמעתי על הדנטורציה ניסיתי לברר בכל זאת קצת על זה ולא הלך עדיין
זה תלוי בזמן האפייה ובטמפרטורת הבישול אבל לדעתי נעשית פגיעה יותר רצינית מ-8% בערך החלבון
power_hour מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 00:23   #8
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי power_hour
זה תלוי בזמן האפייה ובטמפרטורת הבישול אבל לדעתי נעשית פגיעה יותר רצינית מ-8% בערך החלבון
זה משהו כמו 140 מעלות חצי שעה לא בטוח אבל תודה על ההשערה בדיוק גם יצא לי לחשוב אם אותו הדבר קורה שמבשלים חביתה
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 01:29   #9
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

אז שאני מכין חזה עוף החלבון נפגע?
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 09-09-06, 08:01   #10
ShaI^MymoN
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 1,687
שלח הודעה דרך ICQ אל ShaI^MymoN שלח הודעה דרך MSN אל ShaI^MymoN
ברירת מחדל

מה אתם נכנסים לסרטים זה בקטנה אל תגזימו אם כל דבר..
אתם תשתגעו בסוף
ShaI^MymoN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-07-07, 20:31   #11
xZiPeR
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 903
ברירת מחדל

אמממ ככל הידוע לי בני אדם כמעט כשמגיעים ללמעלה מ42 מעלות כי זו הטמפרטורה שבה החלבונים מתים .. אבל לא יודע אם זה קשור..
xZiPeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-07-07, 20:33   #12
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל

אחת ההקפצות אחי
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-07-07, 20:34   #13
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 7,160
גיל:: 19
עוסק ב:: להטחן בצה"ל
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xZiPeR
אמממ ככל הידוע לי בני אדם כמעט כשמגיעים ללמעלה מ42 מעלות כי זו הטמפרטורה שבה החלבונים מתים .. אבל לא יודע אם זה קשור..
ושאתה מבשל בשר החלבונים מתים? חלבונים זה לא דבר חי הם לא יכולים למות. כל הבישול, האפייה, הטיגונים, הכל, נהרס שמחממים אותם? תפעיל קצת היגיון
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט
נמאס לי לתקן אנשים על פשיטות מרפקים בפולי!@#$


ככל שאתה יודע יותר אתה מבין כמה בעצם אתה לא יודע
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-07-07, 20:37   #14
xZiPeR
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 903
ברירת מחדל

לא התכוונתי למות ככה .. הכוונה זה שכנראה המבנה שלו משתנה עקב האנרגיה וכו' ..
xZiPeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-07-07, 20:40   #15
Troya
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 4,228
כללי:: אוהב הליכות רומנטיות לאורך חוף הים לצפות בשקיעה ולהתחבק תחת אור הכוכבים
ברירת מחדל

noob צ"י לתקוף אותו!!!!!
Troya מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 10-07-07, 20:44   #16
Homie
השמן מהקרוספיט
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 5,035
כללי:: סרסור שטני
גיל:: יותר מ 19
עוסק ב:: בגופות
שלח הודעה דרך ICQ אל Homie שלח הודעה דרך MSN אל Homie
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Amit
כן אני שואל את זה רק בגלל ששמעתי על הדנטורציה ניסיתי לברר בכל זאת קצת על זה ולא הלך עדיין
גם בקיבה שלך החלבון עובר דנטרוציה, כתוצאה מחימום לא אמור לקרות כלום,
בדיוק כמו שאתה מבשל את החזה עוף / דג / בקר / חתול
__________________
yes, i'm a aggressive,
its hard love.
תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות !
eat eat eat train eat eat eat sleep repeat


מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט



הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל :

http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243

Homie מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:12.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים