|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
11-12-06, 18:20 | #1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
המלצה חמה למי שנמאס מהחזה עוף
הוראות:
1) לכו לקצב 2) בקשו כתף בקר 3) בקשו שיוריד לכם את כל הגידים ואת השומן [לא שיש] 4) תבלנו את הכתף בקר עם תבלין לעל האש ותבלין לסטייקים ופלפל אדופ וצילי פלפל שחור ומלח 5) הכניסו לתנור חום 210 מעלות ל 35 דקות שישרף טוב טוב תהנו מבשר דל שומן, חלבון איכותי ובנוסף בשר קטלני בטעם ד.א - מי שרוצה מומלץ לטגן ביחד עם תפוח אדמה זה הולך קטלני בלחמניה או פיתה עם חומוס וסלט D: |
11-12-06, 18:26 | #2 |
Banned
|
קטלני טעים מאוד
|
11-12-06, 19:50 | #3 |
חבר פעיל
|
זה כשר נכון?
חחחחחחח |
11-12-06, 19:56 | #4 |
חבר פעיל
|
אפשר מידי פעם לשלב כי על בסיס יומי זה יצא לכם מאוד יקר כי קילו בשר בקר עולה 100 שקל ומעלה
|
11-12-06, 20:55 | #5 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
כמה עולה אחי?
|
11-12-06, 20:55 | #6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
קילו כתף בקר 40 שקל אחי מה אתה מדבר שטויות
(: |
11-12-06, 21:00 | #7 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|
11-12-06, 21:01 | #8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
אחי קילו כתף בקר 40 שקל בכל מקום, קילו פילה מדומה כנ"ל, החלקים היקרים של הבקר זה הפילה האמיתי, סינטה אמיתי נראה לי גם יקר, וכל החרטות האלה שייטל ואלה..
|
11-12-06, 22:50 | #9 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
|
|