|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה תענו לי כי אני שם לב שאף אחד לא עונה לי כאן אני יודע שאני מעצבן אני ככה רואה לפי התגובות אני מרגיש כאן לא נוח. אז בבקשה תעזרו לי
השאלה היא העם קריאטין מגדיל את מסת שריר? בבקשה תענו לי תודה לעוזרים!! ![]() ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
וגם נותן יותר אנרגייה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() קראיטין נותן לך כוח..התאוששות לשריר מהירה יותר
המסה שלך תגדל בעקבות התזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אל תרגיש לא בנוח, רובם פה סבבה אבל יש פה מעט זונות שמגיבים הרבה ונותנים רושם שהם הרב, תפתח 100 פוסטים אפילו אם בכל אחד יש שאלה חשובה בשבילך, לזה הפורום הזה קיים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
השריר שלך הוא 70 אחוז נוזלים. קריאטין סופח נוזלים. חישוב קל והגענו למסקנה שכן, קריאטין מגדיל את מאסת השריר. כמובן שבשביל תוצאות טובות אתה צריך לשלב את תפריט התזונה הנכון בשבילך..
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
השריר שלך הוא 70 אחוז נוזלים. קריאטין סופח נוזלים. חישוב קל והגענו למסקנה שכן, קריאטין מגדיל את מאסת השריר. כמובן שבשביל תוצאות טובות אתה צריך לשלב את תפריט התזונה הנכון בשבילך..
![]() |
#7 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה חושב שלא עונים לך? (אני כבר לא ממש משוטט בפורום תזונה ותוספים אז אני שואל ברצינות)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: שרירים גדולים,לא שחיף....
|
![]() כןן
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משפיע על כולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני בחורה בחיטוב קריאטין יהיה לי טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() קריאטין זה דיי בזבוז כסף בחיטוב ולא הכי נכון... אין צורך. (בין היתר קריאטין סופח נוזלים, וזה מה שאת הכי לא רוצה. אפשר להשתמש בשבוע-שניים הראשונים של החיטוב, אבל זה למי שכבר יש..)
|
![]() |
![]() |