|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי מה קורה אני בחיטוב כבר פחות משבוע אני עושה 200 דקות אירובי בשבוע והורדתי בנתיים קילו וחצי והמשפחה שלי הולכת לאכול במסעדה עם אח של אבא שלי ואבא שלי מתעקש שאני אילך איתם רציתי לשאול שעם בשבוע הראשון שלי זה בסדר שאני אילך לאכול ארוחת שחיטות במקום ארוחה חמה
ואיזה מאכלים אני יכול לאכול ולא להשתולל כמו בשרים ופיתות וחומס מה אתם אומרים? שמעתי שפרגיות זה יחסית דל שומן |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#3 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ת'אמת שלגבי פרגיות כבשר דל שומן לא הייתי חושב ככה....כל פעם שמישהו מכין פרגיות בבית או כשאני אוכל בחוץ פרגיות אז בשבילי זה כמו שומן על האש....אי אשפר לאכול את זה!כל שנייה אני בטעות נותן ביס בגוש שומן ובא לי להקיא על השנייה שאני נותן ת'ביס...איכס!
תנסה להיצמד לפילה(בשר ללא הרבה שומן אך יקר במסעדות)....אלה כבר שיקולים כלכלים שלך... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
כל התשובות והטיפים נמצאים במאמר הנ"ל ![]() תכלס
![]() |
![]() |
#5 |
Fat bastard
|
![]() תקרא את המאמר יש שם טיפים טובים.
חוצמזה אל תלחץ יותר מדי... כל בנאדם רציני בחיטוב היה במצב הזה וזה לא כזה מסובך.. הכל תלוי בכוח רצון שלך. (עם הזמן גם לומדים להעריך משקלים של אוכל לפי העין ואז זה אפילו קל יותר... ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() תאכל אחי . זה פעם אחת ויחידה אתה לא תשמין מפעם אחת ..
אל תיתן לפיתוח גוף להתערב בחיים שלך . תחיה תהנה ותוריד הכל למחרת בחדר כושר . ד"א אתה תמיד יכול לקצץ על חשבון משהו אחר... תוריד 1-2 ארוחות מהתפריט היומי שלך במקום תעשה אירובי וזה יתקזז קצת... חוץ מזה מאזן קלורי חיובי בחיטוב תמיד יכול רק לעזור .
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי אוכל חזה עוף עם תפו"א או פירה
|
![]() |
![]() |