|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
20-09-06, 11:38 | #1 |
חבר פעיל
|
שומנים
1)האם בתור מקור לשומן שקית קטנה של 25 גרם במבה זה סבבה הוא שזה מכיל הרבה שומני טרנס ואם לא אז מה סוג השומן שיש בזה?
2)איפה יש טבלה של סוגי שומן והחלוקה שלהם במאכלים לדוגמא:גבינה צהובה שומן = מקור לשומן רבוי |
20-09-06, 12:31 | #2 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לדעתי בבמבה אין סיבה שלא יהיו שומני טראנס ולכן לא הייתי בונה על זה כמקור לשומן איכותי. מה שכן אתה יכול ללהשתמש בבוטנים או חמאת בוטנים כמקור לשומן איכותי ומזה הרי עשויה במבה ככה שזה פיתרון טוב למעריצים שלה. 2. אתה יכול להסתכל ברכיבים של מוצרים ורשום כמה מתוך השומן הוא רווי. בדרך כלל השומן שבמוצרי חלב רובו היה רווי. ותמיד אתה יכול להסתכל ב http://www.nutritiondata.com/
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
|
20-09-06, 12:38 | #3 |
חבר פעיל
|
כן אבל אני גם רוצה לדעת לגבי שאר הסוגים של השומן(שומן חד בלתי רווי,רב בלתי רווי,אומגה9,אומגה6,אומגה3) ובאיזה מאכלים יש אותם
|