|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
03-03-09, 12:34 | #1 |
חבר פעיל
|
כמה גרם חלבון ?
כמה גרם (משוער) של חלבון יש בביצה אחת (בינונית\גדולה) ?
-תמיד זה סיקרן אותי |
03-03-09, 12:41 | #2 |
Banned
|
7 גרם בממוצע.
|
03-03-09, 12:44 | #3 |
חבר פעיל
|
בטוח ? (:
|
03-03-09, 12:47 | #4 |
חבר פעיל
|
|
03-03-09, 13:00 | #5 |
חבר פעיל
|
אחלה, תודה אחי ^^
|
03-03-09, 14:09 | #6 |
חבר פעיל
|
זה כולל גם את החלמון?זה ממש קצת...
|
03-03-09, 14:26 | #7 |
חבר פעיל
|
4 בחלבון 3 בחלמון
בממוצע
__________________
C:\DSC_000087KG |
03-03-09, 14:44 | #8 |
חבר פעיל
|
כמו שאמרו אחי ... ממוצע בערך 7-8 גרם חלבון בביצה שלמה !
|
03-03-09, 15:17 | #9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
פיצה "האט" משולש בודד ללא תוספות
קלוריות:260 פחמימה-27 חלבון-13 שומן-11 |
03-03-09, 15:23 | #10 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
|
03-03-09, 15:28 | #11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
|
03-03-09, 15:51 | #12 |
חבר פעיל
|
או שקראת את האשכול על הפיצה
__________________
C:\DSC_000087KG |
03-03-09, 19:41 | #13 |
חבר מתחיל
|
מה הערך הקלורי של החלבון והחלמון בביצה ?
|
03-03-09, 19:44 | #14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
__________________
גלעד שליט בשבי האוייב כבר מעל ל 900 ימים. [u]החזירו אותו בכל מחיר מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם |
03-03-09, 22:14 | #15 |
חבר פעיל
|
|
03-03-09, 22:18 | #16 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 3,236
כללי:: מקס
גיל:: 17
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
ציטוט:
הכל מקרה אם מדברים על ביצה יש 7-8 גרם חלבון חצי בחלבון חצי בחלמון |
|
03-03-09, 22:20 | #17 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
זה די הגיוני . אל תשכח שבפיצה יש לא מעט גבינה יחסית . ויחד עם כמה גרמים של חלבון בבצק יכול להיות שזה מגיע ל13 גרם חלבון . אם מדובר בפיצה בתופסת טונה אני משער שזה יגיע לכמות די גדולה של חלבון [ תלוי בכמות הטונה ששמים ] . בכל מקרה, בוא לא נשכח את הערכים התזונתיים הנלווים של הפיצה, לדוגמא השומן |
|