|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אתם אוכלים כמו רובוט טונה\ביצה\אבקה\קוטג, או שיש לכם דרך יותר יצירתית וטעימה לצרוך חלבון? איזה עוגיות \ מאפיה \ שייק?
תשתפו!
__________________
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חזה בגריל עם רוטב bbq או מוקפץ עם בצל
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 562
כללי:: איגור
גיל:: 19
עוסק ב:: עובד
|
![]()
__________________
102 קילו 14%~ 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חזה - פורס אותו לגדלים של שניצלים שופח עליו רובט ברביקיו ובוחש
שם אותו על נייר אפיה - 13 דקות בתנור על הכי חום חבוהה קרוב לגריל וזה מוכן מוקפץ - מחלק את החזה לרצועות דקות משמן מחבט עם פאם ושם את החזה עם רצועות בצל שם סוהי או תשלין של מעורב ירושלמי כמה דקות על אש גדולה וזה מוכן
__________________
C:\DSC_000087KG |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,329
כללי:: דניאל
גיל:: 15
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ממליץ לכם מאוד מאוד על חטיפי חלבון של ממותה,טעימים בטירוף ואחלה ערכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,329
כללי:: דניאל
גיל:: 15
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() חטיף בודד:
30 גר' פחמימה 30 גר' חלבון 10 גר' שומן 370 קלוריות והוא פשוט טעים בטירוף,החמאת בוטנים דוחה אבל השוקולד אחד הטעייימים אם היה לי בית קפה באלוהים הייתי מגיש את זה בתור עוגה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מה אני כוסית ? עוגיה עלק....
בכסף של החטיף אני יכול לקנות 4 קופסאות טונה , משמע זה אידיוטי חטיפי חלבון....
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אבל יותר מתכון ביתי
__________________
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,329
כללי:: דניאל
גיל:: 15
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() א.החטיף משביע אחושרמוטה
ב.אני הבאתי 12 חטיפים ב150 שקל (חבר שלי קנה 13,אכל אחד התבאס ומכר לי את היתרה) ג.החטיף מומלץ מאוד,אם אתם בטיול או לא בבית זה הרבה יותר נוח מאשר להתחיל לבשל(גם בלילה שאין ראש לבשל) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,329
כללי:: דניאל
גיל:: 15
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() קח בחשבון שאני צורך את החטיף בתקופה של מסה ככה שזה לא משנה לי(בעיקר לי שאני בקושי אוגר שומן)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ואי פעם הייתי מכין עוגות חלבון!! מחלקים למנות וזה פיצוץ!
איך עושים את זה? פשוט מאוד! לוקחים מתכון של עוגה בחושה אפויה (כמו עוגות שיש \ ספוג). ומשנים לפי הכיף! בעיקר אם אתם מוצאים מתכוני בריאות בכל מיני אתרים שלא מכילים חמאה או לא מכילים שמן. אפשר גם לעשות פנקייקים עוגיות וכל דבר שעולה לכם בראש! ההנאה מובטחת! (באמת יתכן שפעם פעמיים יכשל אבל בפעם השלישית יצא תענוג) אולי יהיה נחמד אם אנשים יכינו חטיפים מאולתרים וישתפו. רוצים דוגמא? בבקשה! יש לנו את המתכון הזה לעוגת תמרים (וגם את זה לעוגת גזר) [שאגב זה אתר מצוין עם מתכונים קלים וטעימים] איך משנים? מים אין בעיה נשאר מייפל אפשר להחליף בכל ממתיק אחר (דל קלוריות או לא אם אתם במסה, שימו לב שאבקת החלבון שנוסיף מתוקה וגם פירות מוסיפים מתיקות). ממרח תמרים אפשר להשאיר או להחליף בתמרים מגולענים (אריזת ואקום כזאת בסופר) מחממים בסיר עם מים על אש כמה דקות, מוציאים ומועכים \ מפרקים ביידים \ עם מזלג\ סכין (זה בסדר עם יש גושים). ואפשר גם לוותר אם אתם בחיטוב ולהוסיף יותר ממתקים ואבקת חלבון. 3 ביצים אפשר להחליף חלק רק בחלבון ביצה, להוסיף רק חלבון ביצה או כל שילוב אחר. 3/4 כוס שמן אפשר להחליף בחצי כוס שמן זית או אפילו במיץ תפוזים. קמח תופח אפשר להשאיר או להחליף חצי או כל הכמות במרכיבים הבאים - קמח מלא, קמח סויה, קמח אחר עם ערכים טובים (נניח קמח תפו"א), יש בסופר סובין חיטה שאפשר לשלב פה שגם יתן נפח וגם סיבים וכהלאה כיד הדימיון. סוכר כנ"ל לגבי הממתיק קינמון - זורם וכמובן שאפשר להוסיף אבקת חלבון עוד לבני ביצה (ואז זה גם מקבל יותר יציבות וניתן לחסוך קמח) קורנפלור ( שגם יתן יציבות)- פחמימות (פירות או ירקות [גזר]) מכל סוג, לגבי הוספת שמנים תשדלו להמנע כי שמנים עלולים להיהרס בבישול (אגוזים לדוגמא) אתם יכולים להוסיף אותם לאחר הבישול (למעלה לדוגמא). ככל שהמתכון יהיה דל קלוריות ובריא מלכתחילה יהיה יותר קל אבל אל תפחדו לנסות גם דברים אחרים זה ממש כיף! והכי חשוב! הצליח לא הצליח יש תובנות?!? תשתפו ונשמח לנסות גם ולעזור.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אם זכו לי טוב ותקנו אותי (רק מישהו שיודע ממקור אמין) שמעל 90~100 מעלות החלבון נפגם.. לאבקה אני מתכוון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() לא שמעתי על זה! דווקא אני יודע שהרבה אבקות חלבון מתאימות לאפיה, ובאפיה ממוצעת זה לפחות 180 מעלות. זה סה"כ מי גבינה לא (לרוב)? ומי גבינה זה חלק (20%) מחלבון החלב לא? האם חלבון החלב נהרס בבישול? (אם כן כל חלב עובר חימום לפני הגעתו למדפים [פיסטור ] והחלבון שבו נהרס) ע"פ ההיגיון לא נראה לי.
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יכול להיות ש180.. בעע התבלבל לי הכל, נחכה למישהו שבאמת יודע..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ע"פ האשכול הזה לא פוגע (ויש שם גם כמה מתכונים, המלצות)
פה יש מתכונים מצוות האתר שמשלבים אבקות חלבון באפיה כך שזה לא מזיק: http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=245
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תכין איזה שייק דחוף לשם ביצים חזה עוף טונה קוטג' קצת חלב ויצא מעולה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |